Kuljetusyritykseni yhteenlaskettu vuosisuorite: 370 000km

Kuljetan Suomelle: Olemme erikoistuneet Savonlinnan talousalueella ympäristönhuoltoon, erilaisiin kuljetuksiin ja kierrätysmateriaalien käsittelyyn. Palveluihimme kuuluvat kaiken kattavat ympäristöhuolinnan palvelut: jätehuolto, loka- ja viemärihuolto sekä WC-vuokraus. Teemme myös rakennusten purkutöitä ja nosturitöitä. Tavarakuljetuksia teemme koko maahan. 

Muovinkeräyksen pioneeri

Aloitimme ensimmäisenä Suomessa muovin kiinteistökohtaisen keräyksen asuinkiinteistöiltä kesällä 2016. Keräilymahdollisuus saavutti suosiota erityisesti radiomainonnan kautta, ja alueen muutkin yritykset aloittivat muovinkeräyksen asuinkiinteistöiltä. 
Sloganimme on ”puhtaan kotiseudun puolesta”, tätä varten työtämme teemme. Olemme tuoneet luonnon myös autoihimme kuvina.
Meillä järjestetään säännöllisesti räätälöityjä koulutuksia kuljettajille yhteistyössä Volvon kanssa. Koulutuksissa käydään läpi muun muassa ennakoivaa ajotapaa omalla kalustollamme. Suunnittelemme kuljetusreitit tarkkaan ja keräämme useat jätelajit samalla reissulla lokeropakkaajilla. Olemme uusineet kalustoa korkeimpiin moottoriluokituksiin. Meillä on oma huoltohalli ja teemme ennakoivia huoltoja pitäen kalustomme kunnossa. Polttoaineen kulutusta luonnollisesti seurataan.

En pystyisi elämään ilman järveä

Aloitin viime kesänä uutena harrastuksena fatbikella ajon. Pääsen suoraan kotiovelta aina metsään ja mahtaville maastopoluille. Olen Saimaan rannoilla tottunut järveen, enkä pystyisi elämään ilman sitä. En voi kuvitellakaan kesää betoniviidakossa. On ihanaa, että myös lapseni ovat saaneet elää täällä. Kesällä he ovat uineet päivittäin, lähtevät hyppimään sillalta järveen tai rannalle nuotiopaikalle paistamaan makkaraa. Se on meillä täällä elämäntapa, olla veden äärellä.

Haluatko haastaa tutun kuljetusammattilaisen mukaan?

Haastan mukaan Jätehuolto M Helistölän Laitilasta.