Neuvontapalvelut

Jäsenyyteen sisältyy puhelinneuvonta lainopillisissa ja muissa kuljetusalan erityiskysymyksissä. Neuvontapalvelut kuuluvat arvostetuimpiin jäsenpalveluihimme. Jäsenelle neuvontapalvelut ovat vain yhden puhelinsoiton päässä.

Lakineuvonta

SKALin jäsenenä käytössäsi ovat maantiekuljetusalan lainsäädöntään erikoistuneet lakimiehet.

Lue lisää

Tutustu neuvontapalveluihimme

Sukupolven- ja omistajavaihdokset

Suunnittele yrityksen muutostilanteet ajoissa ja hyödynnä alan johtavan asiantuntijan apu – säästät selvää rahaa ja vältät murheita. Yritysverotukseen perehtynyt juristimme konsultoi edulliseen jäsenhintaan. Puhelinneuvonta sisältyy jäsenmaksuun.

Lue lisää

Kuljetustalous ja -toiminta

SKAL tiedottaa ja neuvoo jäseniään kustannuslaskennassa, kustannusindekseissä ja polttoaineen hinnankehityksessä, kaluston mitoissa ja massoissa sekä muissa teknisissä kysymyksissä. Ajantasainen ja oikea tieto auttaa kuljetusyrityksiä ennakoimaan ja reagoimaan markkinamuutoksiin. 

Lue lisää

Liikennelupapalvelut

Tavaran kuljettaminen ajoneuvolla tiellä korvausta vastaan edellyttää liikennelupaa. SKALin alueyhdistykset auttavat jäsenyrityksiään liikennelupiin liittyvässä asioissa jäsenmaksuun sisältyvänä palveluna. Sovittaessa ne voivat esimerkiksi muistuttaa liikennelupien uudistamistarpeesta tai hoitaa viranomaisasiointia.

Lue lisää

Digitaaliset ratkaisut

ASKI+

Kuljetusyrityksen digitaalinen ohjauspyörä! ASKI+:n avulla hallitset keskeisimmät henkilöstö-, kalusto- ja sopimustietosi. Kokoa yrityksesi tiedot ASKI+:aan, joka on suunniteltu täysin kuljetusyritysten tarpeisiin.

Lue lisää

Yhdistelmäkonfiguraattori

SKAL on kehittänyt sovelluksen, jonka avulla voi määritellä kalustoyksiköistä sallitun ajoneuvoyhdistelmän turvallisesti ja nopeasti. Jos käytössäsi on useampia vetoautoja ja perävaunuja ja haluat hyödyntää uusia yhdistelmäpituuksia, sovellus kannattaa ottaa käyttöön!

Lue lisää

Ota yhteyttä

09 478 999

SKAL palvelee jäseniään yhden luukun periaatteella. Keskuksemme on avoinna arkisin klo 8.30-16. Voit myös jättää viestin.

Jäsennumero nopeuttaa asiointia!

SKALin asiantuntijapalvelut