Koulutus

Tarjoamme ammattipätevyyskoulutukset, ADR- ja EKL-koulutukset, liikenneyrittäjäkoulutukset ja yrittäjävalmennukset. Ammattipätevyyden jatkokoulutus verkossa SKALin jäsenille 59 €.

Tutustu palveluihimme ja kysy lisää!

Koulutuskalenteriin

Tutustu tarjontaamme

Asiantuntijamme tuntevat maanteiden tavaraliikenteen lainsäädännön ja vaatimukset Suomessa sekä EU:ssa. Kouluttajamme ovat kuljetusalan rautaisia ammattilaisia ja valmennuksistamme hyötyy koko yritys.

Tavaraliikenteen yrittäjätutkintoon valmentava koulutus

LYK-koulutus antaa valmiudet ja osaamisen liikennelupakokeen läpäisemiseen.

Lue lisää

Ammattipätevyyden jatkokoulutus

Kuorma-autonkuljettaja päivittää osaamistaan SKALin ammattipätevyyden jatkokoulutuksessa. Hinta alkaen 59 €.

Lue lisää

ADR-koulutus

SKALin ADR-ajolupakoulutus antaa valmiudet turvalliseen vaarallisten aineiden kuljettamiseen. ADR-ajolupa on voimassa 5 vuotta kerrallaan.

Lue lisää

Valmennukset

Avainsana menestymiseen on yrittäjien ja johtajien osaaminen. SKALin kuljetusyrityksen johtamisen ja työnjohtamisen erikoisvalmennukset auttavat johtamaan yritystäsi järjestelmällisesti ja tehokkaasti.

Lue lisää

Muu koulutus

SKAL tarjoaa monipuolisen valikoiman korkealuokkaisia koulutuksia. Koulutustemme laadukkaat sisällöt on suunniteltu vastaamaan alan ajankohtaisiin haasteisiin.

Lue lisää

Konsultointi

Tarvetta kuljetusalan luennointipalvelulle? Hakusessa selvitys tai raportti maanteiden kuljetusten alalta? SKALin riveistä löydät rautaiset kuljetusalan asiantuntijat, jotka luennoivat ammattitaidolla ja tekevät alan selvitystyöt puolestasi.

Lue lisää

Hae koulutuksia

Hae koulutusta nimellä

Koulutustuote

Koulutustapa

Kurssi alkaa

Kortit ja pätevyydet

Kuorma- tai linja-autoa työkseen kuljettavalta edellytetään ammattipätevyyttä ja säännöllistä jatkokouluttautumista. Kuljettajien pätevyysvaatimukset määritellään kuorma- ja linja-autonkuljettajien ammattipätevyyslainsäädännössä.

 

Lue lisää

Lakitietoa teille

Rahanarvoisia tietoiskuja kuljetusyrittäjille.

Onko paineita sopimusmuutoksiin? Milloin tienpitäjä on vastuussa vahingosta? Entä tunnetko oikeutesi sopimusriitatilanteissa?

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!
Ota yhteyttä