SKAL Nuorten verkosto

Tule verkostoitumaan nuoriin kuljetusalan toimijoihin ja vaikuttamaan järjestön toimintaan. Verkostossa saat vertaistukea ja kenties uusia ideoita omaan toimintaasi.

Ilmoittautuminen verkostoon on jatkuva.
Tutustu tarkemmin ja tule mukaan!

Tule mukaan SKAL nuorten verkoston toimintaan ja pääset oman ikäistesi kuljetusyrittäjien ja kuljetusalan toimijoiden seuraan!
Verkosto on aloittanut toimintansa kesällä 2022, mutta ilmoittautuminen verkostoon on jatkuva.

Verkostoon ovat tervetulleita 18–40-vuotiaat SKALin jäsen yrittäjät, yrityksen osakkaat, tulevan sukupolven edustajat ja työntekijät, mikäli SKALin jäsenyritys haluaa heidät ilmoittaa verkostoon. Verkoston jäsenyys edellyttää siis vähintään työsuhdetta SKALin jäsenyritykseen. Ikäraja ei ole tiukka eli jos olet jo 40 täyttänyt, mutta innostut mukaan, olet tervetullut!

Verkostoon liittyminen ja mukana oleminen on maksutonta, tapaamisten kustannuksen määräytyvät tapauskohtaisesti. Verkostolaisena et sitoudu mihinkään. Tapaamisiin osallistuminen on vapaaehtoista ja halutessasi voit jättäytyä pois verkostosta ilmoittamalla siitä sähköpostitse. Verkostolaisena saat verkoston ja SKALin viestintää ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Toiminnasta

Verkosto kokoontuu lähi- ja etätapaamisiin, usein jonkun toisen kuljetusalan tapahtuman, kuten kuljetusmessujen yhteyteen. Keskeistä tapaamisissa on verkostoituminen ja toisiin kuljetusalalla toimiviin nuoriin tutustuminen. Verkostossa pääset myös itse vaikuttamaan, millaista toimintaa haluaisit järjestettävän. Lisäksi yhteyttä pidetään omassa Facebook-ryhmässä.

Verkoston ensimmäinen lähitapaaminen järjestettiin Power Truck Show -tapahtuman yhteydessä Alahärmässä 12.8.2022. Sen jälkeen on tavattu SKAL Forumin yhteydessä Tampereella 28.10.2022 ja Kuljetusmessujen yhteydessä Jyväskylässä 27.5.2023. Verkoston oma tapaaminen järjestettiin Turussa 12.2.2023, jolloin mm. vierailtiin VAKin tehtaalla.

Verkosto kokoontuu seuraavan kerran Power Truck Show -tapahtuman yhteydessä Alahärmässä perjantaina 11.8.2023 ja lauantaina 12.8.2023 SKALin osastolla klo 14. Sen jälkeen on lähdetään isolla porukalla SKAL Forum -risteilylle 28.-29.10.2023.

SKAL Nuorten verkoston toiminta ei korvaa alueellisten nuorten ryhmien toimintaa, vaan ennemminkin alueellinen toiminta tukee valtakunnallista toimintaa ja päinvastoin.

Nuorten verkoston tavoitteet

Haluamme

  • turvata SKALin tulevaisuutta järjestönä, sen elinvoimaisuutta ja uusiutumiskykyä.
  • saada nuorten yrittäjien äänen kuuluville ja uusia näkökulmia järjestön toimintaan.
  • tarjota nuorille yrittäjille aidon vaikuttamisväylän kuljetusalan asioihin.
  • luoda nuorille yrittäjille mahdollisuuksia verkostoitumiseen alan muiden yrittäjien ja toimijoiden kanssa.
  • luoda nuorekkaamman ja kiinnostavamman kuvan järjestön toiminnasta ja nuoremman sukupolven mukaan toimintaan.

SKAL Nuorten verkoston johtoryhmä

Lisätietoja