SKAL nuorten verkosto

Tule verkostoitumaan nuoriin kuljetusalan toimijoihin ja vaikuttamaan järjestön toimintaan. Verkostossa saat vertaistukea ja kenties uusia ideoita omaan toimintaasi.

Ilmoittautuminen verkostoon on jatkuva.
Tutustu tarkemmin ja tule mukaan!

Tule mukaan SKAL nuorten verkoston toimintaan ja pääset oman ikäistesi kuljetusyrittäjien ja kuljetusalan toimijoiden seuraan!
Verkosto on aloittanut toimintansa kesällä 2022, mutta ilmoittautuminen verkostoon on jatkuva.

Verkostoon ovat tervetulleita 18–40-vuotiaat SKALin jäsenyrittäjät, yrityksen osakkaat, tulevan sukupolven edustajat ja työntekijät, jäsenyrityksen suostumuksella. Verkoston jäsenyys edellyttää siis vähintään työsuhdetta SKALin jäsenyritykseen. Ikäraja ei ole tiukka eli jos olet jo 40 täyttänyt, mutta innostut mukaan, olet tervetullut. Mukana on jo yli 100 nuorta alalla toimivaa – tervetuloa mukaan!

Verkostoon liittyminen ja mukana oleminen on maksutonta, tapaamisten kustannuksen määräytyvät tapauskohtaisesti. Verkostolaisena et sitoudu mihinkään. Tapaamisiin osallistuminen on vapaaehtoista ja halutessasi voit jättäytyä pois verkostosta ilmoittamalla siitä sähköpostitse. Verkostolaisena saat verkoston ja SKALin viestintää ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Verkosto kokoontuu usein SKALin tai kuljetusalan tapahtumien, kuten SKAL Forumin ja kuljetusmessujen yhteydessä. Myös omia tapaamisia järjestetään. Sivun lopusta löydät tietoa, kuvia ja tunnelmia aiemmista tapaamisista. Keskeistä tapaamisissa on verkostoituminen ja toisiin kuljetusalalla toimiviin nuoriin tutustuminen. Verkostossa pääset myös itse vaikuttamaan, millaista toimintaa haluaisit järjestettävän. Lisäksi yhteyttä pidetään verkoston WhatsApp- ja Facebook-ryhmissä.

SKAL Nuorten verkoston toiminta ei korvaa alueellisten nuorten ryhmien toimintaa, vaan ennemminkin alueellinen toiminta tukee valtakunnallista toimintaa ja päinvastoin.

SKAL nuoret somessa

#SKALnuoret

Verkoston tapaamiset 2024

Verkoston tapaamiset 2023

Verkoston tapaamiset 2022

Verkoston tavoitteet

Verkoston johtoryhmä

Lisätietoja