Ammattipätevyyden jatkokoulutus

Kuorma-autonkuljettaja päivittää osaamistaan SKALin ammattipätevyyden jatkokoulutuksessa.

Kuljettajan ammattipätevyys pysyy voimassa, kun hän käy viisi jatkokoulutuspäivää viiden vuoden aikana.

Koulutuskalenteriin

Kuorma-autonkuljettaja päivittää osaamistaan SKALin ammattipätevyyden jatkokoulutuksessa. Kuljettajan ammattipätevyys pysyy voimassa, kun hän käy viisi jatkokoulutuspäivää viiden vuoden aikana. Koulutukset ovat alkaen 59 € (+ viranomaismaksut ja alv).

SKAL tarjoaa laajan valikoiman ammattipätevyyden jatkokoulutuspäiviä ympäri Suomen

Järjestämme ammattipätevyyden jatkokoulutuksia etäkoulutuksena videoyhteydellä. Etäkoulutukset löydät koulutuskalenteristamme. Ammattipätevyyden jatkokoulutuksia voi suorittaa myös verkkokoulutuksena. Lähiopetuksen järjestämismahdollisuus arvioidaan aina sen hetkisen viranomaisohjeistuksen mukaisesti. Räätälöimme myös yrityskohtaiset koulutuspäivät.

Tutustu kurssivalikoimaan

Ajo- ja lepoajat, piirturi ja kuorman varmistaminen

Kuljettamisen perussäädökset tiiviissä koulutuskokonaisuudessa. Kuinka suunnittelet tehokkaan päivän ajo- ja lepoaika-asetuksen puitteissa? Miten ajopiirturia käytetään poikkeustilanteissa? Mitä kuljettajan on syytä ottaa huomioon ajoneuvoa kuormatessa?

Lue lisää

Ajoneuvotekniikka

Tekniikka ja tehokkuus haltuun kertaheitolla – ajoneuvotekniikan ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivästä vinkit tehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen ajotapaan.

Lue lisää

Ammattikuljettajan hätäensiapu

Suoritettu ammattikuljettajan hätäensiapukurssi voi olla tiukassa paikassa ratkaiseva tekijä. Hätäensiapukurssilla huomioidaan erityisesti ammattiliikenteelle tyypilliset riski- ja onnettomuustilanteet.

Lue lisää

Ammattikuljettajan työhyvinvointi

Hyvinvoivana työssä huomennakin! Ammattikuljettajan työhyvinvointi -koulutuspäivästä saat parhaat neuvot hyvän vireystilan säilyttämiseksi koko päiväksi.

Lue lisää

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on yrityksen käyntikortti – tyytyväinen asiakas käyttää yrityksesi palveluita todennäköisesti jatkossakin.

Lue lisää

Ennakoiva ammattilainen

Ennakoiva ammattilainen on pakollinen ammattipätevyyden jatkokoulutus, joka antaa valmiuksia turvalliseen ajamiseen, riskitekijöiden tunnistamiseen ja vaaratilanteiden välttämiseen. Ennakoiva ja taloudellinen ajo -koulutus antaa hyvät tiedot myös ympäristöystävällisestä ajotavasta.

Lue lisää

Tieturvallisuus (Tieturva 1)

Tieturva 1 -pätevyys edellytetään kaikilta yleisillä teillä työskenteleviltä. Tieturvallisuuskoulutus on tien päällä tai liikennealueella työtään tekevien turvallisuuskurssi, joka varmistaa ja ylläpitää työntekijän pätevyyttä ja ammattimaista otetta kaikissa tietyöolosuhteissa.

Lue lisää

Työturvakorttikoulutus

Työturvakorttikoulutus antaa perustiedot turvallisesta työskentelystä ja auttaa ymmärtämään työympäristön vaaratekijöitä. Työturvakorttikoulutuksessa paneudutaan myös työsoujelun perusteisiin. Koulutuksen tavoitteena on lisätä turvallisuutta työpaikoilla.

Lue lisää

Raskaan liikenteen onnettomuudet ja niiden ennaltaehkäisy sekä ajankohtaiset säädösmuutokset

Koulutus sisältää mm. kuorman varmistusta, käyttövoimia, kuljettajan perehdyttämistä, kuljettajan jaksamista sekä liikenne- ja työturvallisuutta edistäviä vinkkejä.

Lue lisää