Kuljetusyritykset ovat mukana ilmastonmuutoksen torjunnassa. Päästöjen alentamiseksi on tehty isoja ja pieniä tekoja vuosien ajan. Tässä kuljetusyrittäjämme kertovat päästövähennyskeinoistaan ja suhteestaan ympäristöön.

Jarmo Tyni, 44

Kuljetusyrittäjä, Taivalkoski
100 000 km vuodessa

Rauno Heinonen, 51

Kuljetusyrittäjä, Jalasjärvi
500 000 km vuodessa

Mikka Hauru, 40

Kuljetusyrittäjä, Oulu
650 000 km vuodessa

Keräämme tositarinoita – tule mukaan!

Jäsenyrittäjä, voit liittyä kampanjaan lähettämällä oman tarinasi sekä kuvan (isokokoinen luonnossa / ulkona otettu ja taustaa näkyvissä) meille SKALin viestintään.

Tarinan elementit

  • Nimi, ikä ja paikkakunta.
  • Yrityksen nimi, kuljetuskaluston yhteenlaskettu vuosisuorite.
  • Mitä kuljetat Suomelle?  Kerro lyhyesti, millaisia tuotteita ja mihin tarkoitukseen.  
  • Vapaamuotoinen kuvaus yrityksesi päästövähennystoimista, kuten ennakoiva ajotapa, kuljetusreittien optimointi, alennettu kuljetusnopeus, vaihtoehtoiset käyttövoimat ja polttoaineet, korkea moottoriluokitus, ennakoiva huolto, rengaspaineiden optimointi, kuljettajakoulutus, polttoaineen kulutuksen seuranta ja esimerkiksi kuljettajien palkitseminen alhaisen kulutuksen perusteella, kaluston ympäristöystävällinen säilyttäminen, pesu ja huolto, yrityksen kiinteistöjen energiatehokkuus ja vaihtoehtoiset energiamuodot yrityksessä.
  • Omin sanoin kuvaus luontosuhteestasi: Mitä sinä teet luonnossa ja mitä puhdas ympäristö sinulle merkitsee?

Jaamme tarinat sivuillamme ja sosiaalisessa mediassa!

Sosiaalisessa mediassa kampanjan tunnus on #kuljetanSuomelle. Facebookissa on myös mahdollista lisätä profiilikuvaan Kuljetan Suomelle -kehys.

Lisätietoja