Valmennukset

Avainsana menestymiseen on yrittäjien ja johtajien osaaminen.

SKALin kuljetusyrityksen johtamisen ja työnjohtamisen erikoisvalmennukset auttavat johtamaan yritystäsi järjestelmällisesti ja tehokkaasti.

Kuljetus- ja logistiikka-alalla yrittäjien ja johtajien osaaminen on yksi keskeinen tekijä yrityksen menestymiselle.

Jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä yrittäjältä vaaditaan lujaa ammattitaitoa, määrätietoista johtamista ja liiketoimintaosaamista ja -näkemystä. Myös taitava työnjohto on tärkeässä asemassa yrityksen menestyksekkäässä toiminnassa.

Johtamis- ja yrittäjävalmennukset auttavat menestymään

SKAL yhteistyössä TTS:n kanssa tarjoaa korkealaatuista kuljetusyrityksen johtamisen ja työnjohtamisen erikoisvalmennusta auttamaan yrityksen määrätietoisessa ja tavoitteellisessa johtamisessa.

Valmennukset ovat suunnattu kuljetusliikkeiden omistajayrittäjille, palkatuille johtajille ja sukupolvenvaihdosta suunnitteleville.

Satsaa tulevaisuuteen – osallistu valmennuksiin!

SKAL Ladyt

Kuljetusyrityksen talouden ja henkilöstöhallinnon koulutusohjelma, jossa otat hallintoasiat kertaheitolla haltuun! Samalla voit suorittaa yrittäjän ammattitutkinnon.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Kuljetusyrittäjän johtamisvalmennus

Kuljetus- ja logistiikka-alan yrittäjien ja johtajien osaaminen on keskeinen yrityksen menestystekijä.

Jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä yrityksen vahvuuksiksi korostuu rautainen ammattitaito, johtaminen ja liiketoimintaosaaminen.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Kuljetusalan työnjohdon valmennusohjelma

SKALin ja TTS:n yhteistyönä toteuttama kuljetusalan työnjohdon valmennusohjelma antaa tietoa ja taitoa kuljetustoimintojen ja esimiestyön kehittämiseen.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!