Tapahtumat

Tutustu SKALin tapahtumiin ja ilmoittaudu mukaan!

Tulevat tapahtumat

Omistajalta toiselle 3.–4.3.2023

Mietitkö, mikä on kuljetusyrityksesi tulevaisuus? Miten löytää jatkaja toiminnalle? Miten hoitaa omistajanvaihdos-prosessi onnistuneesti?

Saat vastauksia näihin kysymyksiin ja neuvoja pohdintoihisi seminaariristeilyllä.

Lue lisää

SKAL liikenteessä -päivä 2023

Tavoitteena on tuoda lisää myönteistä näkyvyyttä alalle ja järjestölle sekä korostaa kuljetusalan merkityksellisyyttä ympäri Suomen.

Päivän aikana SKALin toimihenkilöt vierailevat kuljetus- ja logistiikkayrityksissä ja tutustuvat niiden toimintaan ja arkeen.

Lue lisää

Webinaarit

SKAL järjestää kevään aikana jäsenilleen webinaarisarjan Lakitietoa teillä. Tutustu webinaarien aiheisiin ja aikatauluun.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

Tapahtumakalenteri

Omistajalta toiselle -seminaari
Hyödynnä Omistajalta toiselle -seminaaritilaisuus kerätäksesi tietoa tulevaisuuden omistaja- tai sukupolvenvaihdokseen. Tule kuulolle risteilylle 3.-4.3.2023 Turusta ja verkostoidu samalla..
Aika3.3.2023 20:00
PaikkaRisteily, Viking Grace, Turku
Lue lisää
SKAL Liikenteessä -päivä
Kampanjapäivänä torstaina 16.3.2023 jokainen SKALilainen jalkautuu kolmeen kuljetusyritykseen. Lisätietoja tapahtumasta kevään aikana. Tarkkaile uutiskirjeitämme! Kampanjan tavoitteena..
Aika16.3.2023 9:00
PaikkaPaikkakunnilla ympäri Suomen
Lue lisää
SKAL Pohjois-Suomi ry:n vuosikokous
Alueyhdistyksen vuosikokous järjestetään Vuokatissa, Holiday Club Katinkullassa. Tuttuun tapaan perjantaina ohjelmassa ovat erikoisjärjestöjen jaostojen kokoukset ja lauantaina alueyhdistyksen..
Aika25.3.2023 11:00
PaikkaHoliday Club Katinkulta
Lue lisää