Jäsenedut

Hyödynnä SKAL-jäsenedut ja alennukset työssä ja vapaa-ajalla.

Saat mukavia alennuksia muun muassa vakuutuksista, polttoaineesta, katsastuksista, työasuista ja ravintoloista.

Saat edut käyttöösi näyttämällä jäsenkorttiasi tai mobiilijäsenkorttiasi. Etuja tarjoavissa verkkokaupoissa saatat tarvita SKAL-koodin, jonka jäsenetuliike on määritellyt. SKAL:n jäsenetuliikkeet on ryhmitelty valtakunnallisiin ja alueellisiin jäsenetuihin. Alueelliset edut sinulle ovat hankkineet alueyhdistyksemme.

Jäsenedut ovat tarjolla SKAL-jäsenille. Etkö ole jäsen? Tule joukkoon mukaan!

Tutustu kaikkiin jäsenyyden tuomiin hyötyihin logistiikkayrityksille ja ole yhteydessä jäsenrekisteriimme, niin kerromme lisää.

Haluatko tarjota palveluitasi kuljetusyrityksille? Liity yhteistyöjäseneksi!

Yhteistyöjäsenenä liityt jäsenetuliikkeeksi ja saat SKALin jäsenviestinnän sekä alennuksia mainostilasta SKALin medioissa.

Jäsenyysasiat: Jasenrekisteri, puhelin 09 478 999

Jäsenedut: Arto Kämppi, puhelin 09 4789 9335

Jäsenedut


Katso jäsenetumme tästä!

Piirla Oy Piirturi- ja turvalaiteasiantuntija Lue lisää

Lisätietoja: piirla@piirla.fi, p. 017 283 1595

Sulje
ST1 Kalustoon ja polttoaineeseen liittyvät edut. Lue lisää

Polttoaine:

  • Maksutapaetu polttoaineesta SKALin jäsenkortilla jopa 5 snt/l, mutta aina vähintään 0,5 snt/l. Edun saa kaikilta St1- ja Shell-asemilta. Etu vaihtelee asemakohtaisesti taaten aina kilpailukykyisen hinnan autoilijalle. 
    Etua lämmitysöljyn tilauksista osoitteessa www.st1.fi/tilaa

Autopesu:

  • Rekisteröitymistarjous -50 % parhaasta autopesustamme Perfect Tornadosta. Rekisteröityäsi SKAL -jäsenkorttisi, saat vahvistussähköpostin, mistä löydät alennuskoodin. Koodi on voimassa 5kk. Alennuskoodi toimii perfectautpesu.fi verkkokaupassamme Perfect Tornado autopesuun. Voit hyödyntää ostamaasi pesua millä tahansa Perfect -autopesuasemalla.

Kanta-asiakasedut:

  • SKAL-jäsenille kaikki St1:n käteisalennuskortilla saatavat kanta-asiakasedut HelmiSimpukoista ja Perfect -autopesuista

 
Edut päivittyvät kuukausittain. Katso ajankohtaiset edut: www.st1.fi/kanta-asiakas

Lisää etuja saat rekisteröimällä SKAL-jäsenkorttisi St1 osoitteessa: Kirjaudu osoitteessa www.st1.fi (oikealla ylhäällä Kirjaudu-painike) ”Omille sivuille”. 

Tutustu etuihin tarkemmin: www.skal.fi/st1

Sulje