Kiinnostuitko? Ota yhteyttä aski@skal.fi

Kuljetusyrityksen digitaalinen ohjauspyörä! ASKI+:n avulla hallitset keskeisimmät henkilöstö-, kalusto- ja sopimustietosi. Kokoa yrityksesi tiedot ASKI+:aan, joka on suunniteltu täysin kuljetusyritysten tarpeisiin.

Ota käyttöön nyt ja saat kirjautumiskuukauden veloituksetta!

www.askiplus.fi

Henkilöstö-, kalusto- ja sopimusasiat järjestykseen

ASKI+ on kuljetusyrityksen täydellinen tietopankki, jolla hallitset keskeisimmät henkilöstö-, kalusto- ja sopimustietosi yhdessä paikassa ja helposti. Tiedot eivät ole enää hajallaan eri järjestelmissä, ruutuvihoissa ja yrittäjän päässä, vaan ASKI+:ssa. ASKI+:n käyttöönotto on helppoa ja nopeaa!

ASKI+ muistaa puolestasi! Saat hälytyksen esimerkiksi umpeutuvista luvista, kuljettajien koulutustarpeista ja kaluston katsastamisesta.

Kustannuskehityksen seuraaminen helpompaa kuin koskaan

Löydät ASKI+:sta myös sopimuskohtaiset indeksilaskurit ja polttoainelisät. Tutut indeksityökalut on tuotu osaksi ASKI+ -kokonaisuutta, ja näet yhdellä silmäyksellä sopimustesi kustannuskehityksen. ASKI+ talous osiosta löydät myös kustannuslaskimet sekä yksikköhintamatriisi laskimen.

ASKI+ on työkalu, joka auttaa sinua johtamaan yritystäsi ja ennakoimaan tulevaa.

ASKI+ on aina ajan tasalla ja pysyy alan kehityksen mukana. Ylläpidämme sovellusta ja tuomme uusia ominaisuuksia vastaamaan toimialan tarpeita. Pääset nauttimaan ASKI+:n käytöstä pelkällä kuukausimaksulla.

ASKI+ on täydellinen työkalu yrityksesi johtamiseen!
AutomääräHinta SKALin jäsenelleHinta muille
Max. 3 autoa ja max. 3 henkilöä järjestelmässä19,90 €/kk24,90 €/kk
Max. 5 autoa ja max. 5 henkilöä järjestelmässä24,90 €/kk29,90 €/kk
Max. 10 autoa ja max. 10 henkilöä järjestelmässä29,90 €/kk34,90 €/kk
Yli 10 autoa tai yli 10 henkilöä järjestelmässä39,90 €/kk44,90 €/kk
Ota yhteyttä