SKAL Pohjois-Suomi ry

Olemme SKAL ry:n pohjoisin alueyhdistys ja palvelemme Pohjois-Suomen kuljetusyrityksiä edunvalvojana ja asiantuntijana. Toiminta-alueemme kattaa Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin maakunnat. Toimistomme sijaitsevat Oulussa ja Rovaniemellä.

70 vuotta Pohjois-Suomen Kuljetusyrittäjien asialla

SKAL Pohjois-Suomeen kuuluu 26 paikallisyhdistystä ja noin 650 jäsenyrittäjää tai -yritystä. Yritykset edustavat monien eri suoritealojen ammattilaisia ja työskentelevät esipuutavara-, maansiirto-, teollisuus-, ja rahtikuljetusten parissa. Suuri osa jäsenyrityksistämme on pieniä tai keskisuuria kuljetusyrityksiä. Moni kuljettaa jo kolmannessa polvessa, osa on vasta aloittanut yritystoiminnan.
Autamme ja neuvomme jäsenyrityksiämme kuljetusyrittämisen ongelmakohdissa, kuten työsuhde-, kuljetuskalusto-, vakuutus- tai kuljetussopimusasioissa yhdessä SKALin asiantuntijoiden kanssa. Meitä on kiitelty nopeasta ja asiantuntevasta palvelusta. Autamme jäseniämme sähköpostitse, puhelimitse sekä kasvotusten erilaisissa tilaisuuksissa.

Jäsenyys tuo verkostoitumista ja vireyttä kuljetusyritykselle sekä varmistaa tiedonkulun. Tule mukaan!
Lisätietoja jäsenyydestä ja jäsenpalveluista saat toimihenkilöiltä.
– Toiminnanjohtaja Taavi Heikkinen: 0400 282 785, taavi.heikkinen@skal.fi
– Järjestösihteeri Mervi Saukkoriipi: 050 535 1949, mervi.saukkoriipi@skal.fi

Lisätietoa jäsenmaksusta

Liity jäseneksi.

SKAL Pohjois-Suomi ry 70-vuotta juhla 30.9.2023

Hallitus ja jaostot

Paikallisyhdistykset

Toiminta

Yhdistyksen vuosikokous keväällä ja syysseminaari syksyllä ovat perinteisiä ja säännöllisiä tilaisuuksia, joissa ovat esillä kuljetusalan tärkeät ajankohtaiset asiat. Tilaisuuksissa myös kohdataan toisten alan toimijoiden kanssa, vaihdetaan ajatuksia alasta ja virkistytään hyvässä porukassa.

Tiedotamme jäseniämme SKAL ry:n  järjestämistä ammattipätevyyskoulutuksista ja järjestämme jäsenten tarpeiden mukaista koulutusta alueellamme. Koulutuksia ovat esimerkiksi Ennakoivan ajotavan koulutus, Tieturva I, Työturvallisuuskortti ja täydennyskoulutus, Digipiirturin käyttö, sidonta ja vastuut, Trukkikoulutus, työhyvinvointiin liittyvät koulutukset sekä Hätäensiapukoulutus.

Teemme tiivistä yhteistyötä SKAL-järjestön sisällä. Lisäksi teemme yhteistyötä alueemme viranomaisten, polittisten päättäjien ja talouselämän kanssa.

Viestintäkanavat

Lähetämme jäsenillemme Jäsentiedotteita, joissa kerromme tulevasta toiminnasta ja tiedotamme kuljetusalan ajankohtaisista asioita. Tiedote lähetään vähintään kerran kuukaudessa, aina kuun alussa.

Lisäksi yhdistys julkaisee Pohjantie -lehden kaksi kertaa vuodessa ja ajankohtaisista asioista tiedotetaan myös Facebook -sivulla. Alueellisten kuulumisten lisäksi jäsenet saavat SKALin julkaiseman Kuljetusyrittäjä-lehden ja uutiskirjeet.

Pohjantie-lehti

Tarjoamme jäsenetuna SKAL Pohjois-Suomi ry:n julkaiseman lehden, joka ilmestyy kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä.

Yhteystiedot ja juttuvinkit: taavi.heikkinen@skal.fi

Siirry lehtiarkistoon →

Yhteystiedot

SKAL Pohjois-Suomi ry

Oulun toimisto

Terminaalitie 6
90400 Oulu

Rovaniemen toimisto
Koskikatu 10 A 8, 2 krs.
96200 Rovaniemi