Kuljetusyrityksen yhteenlaskettu vuosisuorite: 160 000 km

Kuljetan Suomelle koillismaalaisia puunjalostustuotteita hirsitaloista kattopaneeleihin Inarin ja Ahvenanmaan välillä. Etelästä tulee järkevästi paluukuormina rakennusmateriaaleja ja perusinfraan liittyviä materiaaleja.

Yhteistyöllä vältetään turhat kilometrit ja kalusto on tehokkaassa käytössä

Palkattuja työntekijöitä ei ole, joten olen kirjaimellisesti yksinyrittäjä Kuljetus M. Karjalainen Oy:ssä. Minulla on nykyaikainen kalusto ja Dynafleet toimii polttoaineen kulutuksen seurantatyökaluna. Esimerkiksi polttoaineen kulutussäästöistä saan palkkion kahden viikon välein polttoainelaskun muodossa. Dynafleet myös pisteyttää ajotavan ja raporteista voin helposti puhelimella seurata esimerkiksi tyhjäkäynnin määrää ja näin mahdollisuuksien mukaan parantaa ajotapaani.

Yhteistyöllä ja verkostoitumisella olen kuitenkin saavuttanut suurimmat hyödyt. Varmistamme yhdessä kumppaneiden kanssa järkevästi ja ketterästi kaluston tehokkaan käytön. Siten vältämme turhat ajokilometrit puolin ja toisin.

Upeissa Koillismaan maisemissa ymmärtää puhtaan luonnon merkityksen

Vapaa-aikani kuluu mökkeillen Pohjois-Kuusamossa, Kitkajoen vesistön äärellä, upeassa Koillismaan luonnossa. Syksyisin metsästän koirani Moosen kanssa.

Olen aina asunut Kuusamossa. Täällä syntyneenä ja eläneenä ymmärrän puhtaan luonnon merkityksen. Sen huomioiminen on tärkeää niin vapaa-ajalla, kuin yrittäjyydessä. Kuljetusalalla yrittäminen ja luonnonvarojen järkevä käyttäminen on mahdollista, kunhan se tehdään suunnitelmallisesti tulevaisuutta ajatellen. Näin meillä Koillismaalla on aina toimittu.