Kuljetusyritykseni yhteenlaskettu vuosisuorite on: yhteensä noin 200 000 kilometriä

Kuljetan Suomelle: Toimitamme kiviaineksia kaikkeen rakentamiseen sekä katujen ja teiden kunnossapitoon. Ajamme kaikenkokoista kuormaa paljun pohjista kerrostalon pohjiin ja pikkuteistä maanteihin. Teemme myös katujen kunnossapitotöitä niin kesällä kuin talvellakin. Toimimme alueella Lempäälä-Akaa-Vesilahti ja niiden ympäryskunnissa seitsemän kuljettajan ja viiden auton voimin. Yrityksemme työllistää alihankkijat mukaan lukien parikymmentä henkeä.

Pyrimme pitämään ajokaluston uutena, koska uusi teknologia on ympäristöystävällistä. Investoimme vuodelle 2022 kolmannen vähäpäästöisen Euro6-sorayhdistelmän. Ympäristöystävällisyys on kuljetusyritykselle hyvä käyntikortti. Mieluummin ajaa uudenaikaisella ja vähäpäästöisellä ajoneuvolla. Mielestäni kuljetusyrityksiltä vähän jo odotetaankin sitä.

Luontoretkillä ymmärtää, miten upea maa Suomi on. Joka mutkan takana on toinen toistaan upeampia maisemia. Luonnossa unohtaa arjen kiireet ja huolet. Luonto on sellainen pakopaikka.

Olemme käyneet perheen kanssa esimerkiksi Kuusamossa, jossa on jo ihan oikeaa erämaata. Siinä on tunnelmaa, kun paistaa makkaraa kodalla keskellä erämaata. Olin ylpeä siitä, kuinka 6-vuotias poikani jaksoi kävellä 10 kilometrin Karhunkierroksen molempina päivinä. Ja 3-vuotiaskin pärjäsi reissussa ilman päiväunia, vaikka piti välillä reppuselkään ottaa.

Haastan Kuljetan Suomelle-kampanjaan Antero Mansonniemen ja Kari Venäläisen.