Kuljetusyritykseni yhteenlaskettu vuosisuorite: noin 155 000 km

Kuljetan Suomelle: Kuljetamme maitotaloustuotteita täysperävaunuyhdistelmällä kauppojen ja laitosten lastauslaitureiden kautta tavallisten suomalaisten ruokapöytiin. Pyörät pyörivät Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueella. Omalta osaltamme pidämme Suomen ruokahuoltoa yllä ja maaseutua elinvoimaisena.

Ajamme taloudellisesti pieniruokaisella kalustolla

Hiljattain kalustomme kokoluokan suurenemisen yhteydessä valitsimme autoksemme mahdollisimman pieniruokaisen vaihtoehdon. Uudella kalustolla saamme kuljetettua mahdollisimman paljon tavaraa yhdellä siirtokuormalla.

Yrityksessämme työntekijät suhtautuvat vastuullisesti taloudelliseen ajotapaan ja tätä tukee myös ajoneuvon viimeisin teknologia.

Koti ja mökki lämpenevät ympäristöystävällisesti

Asumme perheeni kanssa järven rannalla omakotitalossa, jossa on maalämpö. Myös Puolangan kesämökillämme meillä on vain aurinkosähköt. Hiljattain hankimme myös ladattavan hybridiauton oman hiilijalanjälkemme pienentämiseksi.

Marjastus ja luonnossa liikkuminen sydäntä lähellä

Suomen luonto on minulle tärkeässä roolissa jokaisena päivänä. Ajokoiraharrastukseni myötä liikun vapaa-aikana paljon luonnossa ja metsällä. Kalastelemme kotijärvellä kaikkina vuodenaikoina. Kotipaikkani lähiseudut tarjoavat myös mahtavat puitteet marjastukseen ja kaikenlaiseen luonnossa liikkumiseen.v