Kuljetusyritykseni yhteenlaskettu vuosisuorite: noin 2 500 000 km

Kuljetan Suomelle: Kuljetussegmentteihin kuuluvat rakentamiseen liittyvät elementti- ja tarvikekuljetukset sekä nosto- ja asennustyöt. Myös erikoiskuljetukset ovat merkittävä osa toimintaamme. Teemme sopimuksen mukaan pelkkiä kuljetus- tai nostotöitä tai kokonaisprojektin, jolloin hoidamme kuljetuksen, suunnittelun, nostot ja asennuspalvelun.

Huippukalusto ja toiminnanohjausjärjestelmä 

Hyvönen Yhtiöt Oy:n vetoautoista 90 % on EURO 6 -luokan autoja, joissa hiukkaspäästöt ovat vain puolet ja typpioksidien päästöt vain neljänneksen edellisen päästöluokan EURO 5 -autoihin verrattuna. Näihin lukuihin ei automaattisesti päästä, vaan se vaatii työtä ja tarkkuutta ajoneuvojen todellisen käytön osalta. Seuraammekin kalustomme käyttöä tarkasti sähköisillä järjestelmillä.

Koulutamme kuljettajia ennakoivaan ajotapaan. Kuljettajat ajavat aamulla lenkin ennen koulutusta ja iltapäivän saman lenkin ennakoivan ajotavan teoriakoulutuksen jälkeen. Näin saamme heidät huomaamaan eron ajotavassa.
Meillä kuljetuskaluston käyttöasteen maksimointi toteutetaan tarpeisiimme kehitetyllä ja pilvipalveluna toimivalla toiminnanohjausjärjestelmällä, jolla voimme optimoida kuhunkin kuljetustehtävään sopivan kaluston ja reitin. Hyödynnämme myös suuren kapasiteetin HCT-ratkaisuja.

Kouluun talvet hiihtäen, kesät pyöräillen

Maaseudulla syntyneenä ja kasvaneena luonnossa liikkuminen on osa vapaa-aikaani. Jo pikkupoikana koulussa kuljin talvet hiihtämällä ja kesällä pyörällä, ja molemmat ovat vieläkin mukana harrastuksissa. Eritoten kesällä suuntaan patikoimaan luontoon ja mitä jylhemmät maisemat niin sen parempi.

Talvella tykkään tehdä kävelylenkkejä luonnon keskellä ja hiihdonkin aloitin uudelleen. Niistä saa voimaa arjen pyöritykseen. Myös lumikenkäilyä kinosten keskellä on tullut kokeiltua.

Haluatko haastaa tutun kuljetusammattilaisen mukaan?

Haastan mukaan Jussi Welinin Varkaudesta.