Kuljetusyrityksen yhteenlaskettu vuosisuorite: 800 000 km

Kuljetamme Suomelle raakapuuta noin kymmenelle pk-sahalle, jotka jalostavat sahatavaraa kotimaan ja ulkomaan markkinoille. Lisäksi kuljetamme kuitupuuta usean Suomessa toimivan sellutehtaan tarpeisiin.  Tehtaissa valmistetaan muun muassa paperia, monenlaisia pakkausmateriaaleja ja kartonkia.

Huoltosopimukset ja kuljettajien ajotapakoulutukset yrityksen tekoina luonnon puolesta

Olemme uusineet koko kuljetuskalustomme kahden vuoden sisällä, joten kaikki automme täyttävät Euro 6 -luokituksen. Koko kalustomme on huoltosopimuksen alaisuudessa ja sillä varmistamme huolloista syntyvien jätteiden kierrätyksen. Myös kotona kierrätämme jätteet.

Kaikki yrityksen nosturit on varustettu startti- ja stoppi toiminnoilla, joilla voimme vähentää joutokäyntiä merkittävästi. Kuljettajamme ovat käyneet vuoden mittaisen ajotapakoulutuksen. Kuljettajan ajotavalla on suuri merkitys polttoaineen kulutuksessa ja tyhjäkäynnissä, ja siten myös päästöjen vähentämisessä. 

Luonnossa liikutaan ja kuunnellaan luonnon ääniä

Harrastan maastopyöräilyä melkein läpi vuoden ja pyörällä ajelen lähes kokonaan metsäreiteillä. Koko perhe on meillä liikunnallinen ja perheen vapaa-ajanasunnolla Rukalla vietämme paljon aikaa luonnossa patikoiden. Jäällä ja kaukalossa tulee talvisin vietettyä aikaa noin 5–6 tuntia viikossa niin oman harrastekiekon parissa kuin pojan jääkiekkojoukkueen valmentajanakin. 

Metsässä liikkuessa saan ajatukset irti työstä ja se on myös hyvää kunnon ylläpitoa. Luonto näyttää puhtaalta ja monimuotoiselta, riippuen missä päin Suomea liikkuu. Luonto on minulle rentouttava paikka monilta osin. Se on paikka liikkua ja viettää vapaa aikaa, mutta myös rauhoittua ja kuunnella luonnon ääniä.