Kuljetusyritykseni yhteenlaskettu vuosisuorite on miljoonia kilometrejä

Kuljetan Suomelle: Kuljetamme Suomelle ja Suomesta kaikkea mahdollista! Kuljetamme tuontitavaraa trailereissa: mitä ikinä näetkään kauppojen hyllyillä; elintarvikkeista lääkkeisiin ja käyttötavaroihin sekä nettikaupan tuotteita merikonteissa. Vientitavarat ovat suomalaisen teollisuuden tuotteita, kuten sahatavaraa, vaneria, paperia, sellua, kemikaaleja, terästä, koneita ja laitteita eli lähes mitä vain. 

Kalusto ja renkaat ympäristöystävällistä teknologiaa 

Koko historiamme ajan olemme seuranneet polttoaineen kulutusta ajoneuvokohtaisesti. Automme ovat melkein kaikki Euro 6 –luokan ajoneuvoja kahta Euro 5 –luokan ajoneuvoa lukuun ottamatta. Käytämme suuren osan vuodesta pienellä vierintävastuksella olevia renkaita. Vain talvella ajamme karkeilla renkailla. Koulutamme kuljettajiamme säännöllisesti energiatehokkaaseen ajotapaan. Ennakoivat huolto vähentää päästöjä, ja autoissa on huoltosopimukset. Yrityksessäni kierrätämme kaikki jätteet ja käyttökelpoiset asiat säästämme uusiokäyttöön.

Arvostan Espoon monimuotoista luontoa

Espoon luonto on Suomi pienoiskoossa lukuisine järvineen, ylänköineen ja metsineen sekä pitkällä meren rannikollaan. Tällä voi harrastaa kaikkea patikoinnista suksilajeihin ja jääurheiluun. Aktiivisesti käyn kävelylenkeillä ja haukkaamassa raitista ilmaa yleensä aamuisin, mikäli vain ehdin. Kesäisin viihdyn vesillä.

Haluatko haastaa tutun kuljetusammattilaisen mukaan?

Haastan Timo Käsnäsen Nilsiästä ja Minna Ruposen Eurasta.