Reilulla kuljetuksella kuntavaaleihin – lähde ehdolle!

Kunta on kuntalaistensa näköinen, ja niin tulee myös kunnanvaltuuston olla! On tärkeää, että kunnan päätöksentekoelimissä on mukana edustajia elinkeinoelämän eri sektoreilta. Kuljetusyrittäjät voivat tuoda kuntapäätöksentekoon logistiikan ohella näkemystä palvelemiensa toimialojen tarpeista ja kaupunki-infran kehittämisestä, työllisyyskysymyksistä ja koulutustarpeista. Valtuustoissa tärkeisiin asioihin pääsee vaikuttamaan. Siksi sinne kannattaa pyrkiä.

Miten ehdolle?

Kunnanvaltuustoon pyritään puolueiden ehdokaslistojen kautta, ja puolueiden ehdokashaku on auki. Jos et ole varma, minkä puolueen listoille pyrkisit, voit tutustua puolueiden ehdokasasettelutapaan ja vaaliohjelmiin naputtelemalla hakukoneeseen ”kuntavaalit 2021 ehdokkaaksi”. Oman kunnan puolueen yhteystiedot löytyvät niinikään helposti netistä naputtelemalla hakukenttään ”kunnan nimi” ”puolueen nimi”.

Pohdi, miksi haluat ehdolle ja kiteytä vaaliviestisi

Halu osallistua päätöksentekoon ja saada näkymä kunnan asioihin on yleispätevä vaikutin pyrkiä kuntapäättäjäksi, mutta kannattaa kirkastaa itselleen, mitä arvokasta juuri sinä voit tuoda kuntapäätöksentekoon. Muovaa viestisi ytimekkääksi ja pyydä sparrausapua lähipiiriltäsi. Myös puolueet tukevat ehdokkaitaan. Selkeä vaaliviesti auttaa äänestäjiä tekemään valintansa.

SKAL ottaa vastaan ehdokastietoja verkkosivuilleen

Tuttuun tapaan avaamme verkkosivuillemme kuntavaaliosion ja nostamme sinne tietoja ehdokkaista. Voit jo nyt lähettää tietosi odottamaan julkaisua sähköpostilla osoitteeseen viestinta@skal.fi, aihekenttään ”Kuntavaaleihin”.

Ehdokkaan tiedot SKAL:n nettisivuille:

Etunimi Sukunimi, IkäJäsenyritys, suoriteala, ajoneuvomääräPuolueKunta, jossa on ehdokkaanaKuvaus (korkeintaan 500 merkin laajuinen kertomus asioista, joita haluaa lähteä ajamaan kunnanvaltuustossa)Motto - jos on!Ehdokkaan verkkosivuosoite ja/tai sosiaalisen median tunniste – jos on!Hyvälaatuinen kasvokuva sähköisessä muodossa (jpg)

Huomio! Pidätämme oikeuden toimittaa meille lähetettyjä tekstejä. Emme julkaise syrjiväksi tulkittavaa viestintää.

Jos teet hyvän päätöksen ja lähdet ehdolle, olethan yhteydessä myös omaan mahdolliseen alueyhdistykseesi ja paikallisyhdistykseesi.

Myös Suomen Yrittäjät tarjoaa näkyvyyttä SKAL:n jäsenille kuntavaaleissa: yrittajat.fi/kuntavaalit2021

Intoa vaalityöhön!