SKAL-jäsenyrityksen tunnus

Jäsenyrittäjille, jotka haluavat kertoa jäsenyydestään myös markkinointi- ja viestintämateriaalissaan, on nyt tarjolla myös jäsenyritystunnus.

Jäsenyritystunnuksen käyttö

Lataa jäsenyritystunnus haluamissasi väreissä viereisistä linkeistä.

Voit liittää tunnuksen esimerkiksi yrityksesi verkkosivuille, esitemateriaaliin tai vaikka kirjelomakkeeseen oman yrityslogosi eli graafisen liiketunnuksesi alapuolelle tai rinnalle.

SKAL jäsenyritystunnus
Tunnus SKALin jäsenyritysten käyttöön.

Jäsenyritystunnuksen koon tulisi olla korkeintaan samankokoinen tai pienempi kuin yrityksen oma logo ja sen paikka voisi olla esimerkiksi yrityslogon alapuolella tai vieressä, tai verkko- tai esitesivun tai PowerPoint-sivun alareunassa siten, että jäsenyritystunnus ei ole liimautunut kiinni yrityksen logoon, teksteihin tai muihin elementteihin (ns. suoja-alue).

Jos jäsenyrityksellä ei ole graafista liiketunnusta eli yritys käyttää tavanomaista tekstifonttia yritysnimen kirjoitusasuna, kannattaa SKAL-jäsenyritystunnus sijoittaa verkkosivun tai esitesivun alareunaan sekaannusten välttämiseksi.

Kuljetusyrityksen on tällöinkin työnantajana varmistettava, että kuljettajilla on ennakkoon tiedossa oleviin tilanteisiin riittävät kyvyt ja taidot trukkien käyttämiseen. Luvan antamista varten tulisi selvittää kuljettajan osaaminen odotettavissa olevien trukkityyppien käytössä ja yleiset käyttöolosuhteet.

Työpaikan haltijan velvollisuutena on huolehtia yleisestä turvallisuudesta ja toimintojen yhteensovittamisesta työpaikalla samoin kuin yleensä käyttöön luovuttamansa trukin toimintakunnosta.

Milloin jäsenyritystunnusta ei tule käyttää?

Jos yritys ei ole SKALin jäsen.

Kysythän tarvittaessa!

Jos tarvitset jäsenyritystunnusta muissa kuin tarjolla olevissa formaatissa, otathan yhteyttä viestinta@skal.fi. Voit myös kysyä neuvoa tunnuksen sijoittamiseen yrityksesi verkkosivuilla tai muussa materiaalissa. Neuvomme mielellämme!

Lisätietoja