Uusi työ innostaa

Arto Kämppi aloitti SKALin järjestöjohtajana vuoden 2023 alussa. Häneen vastuullaan ovat muun muassa jäsenhankinta, yhteistyöjäsenyydet ja tapahtumat. Työssään hän pääsee myös kehittämään SKAL nuorten verkoston toimintaa sekä omistajanvaihdostoimintaa. Uusi työ kuljetusalalla innostaa, ja parasta työssä on ihmiset.

Miten aloitus uudessa työssä on alkanut?

-Oikein mukavasti, kiitos kysymästä. Paljon on tietysti uusia asioita ja uusia ihmisiä, kun en ole aiemmin kuljetus- ja logistiikka-alalla toiminut. Yleensä asiat selviävät, kun kyselee ja kuuntelee, Kämppi sanoo.

-Kaikki SKALin piirissä tapaamani henkilöt ovat oikein mukavia ja valmiita auttamaan, kun olen perehtynyt asioihin, hän jatkaa.

Pinnalla

Tällä hetkellä vuoden 2023 tapahtumien järjestäminen työllistää Artoa. Merkittävimmät niistä ovat Jyväskylän Kuljetus 2023 -messut toukokuussa, Power Truck Show elokuussa ja SKAL Forum lokakuussa.

-Niitä kaikkia tässä suunnitellaan jo kovaa vauhtia. Jäsenhankintaprosessin viilaaminen ulkopuolisen kumppanin kanssa on jatkuvaa työtä. Kevään aikana panostan myös yhteistyöjäsenyyksien ja omistajanvaihdostoiminnan kehittämiseen.  

Parasta työssä

Arton mielestä parasta työssä on vuorovaikutus ihmisten kanssa - ovat he sitten SKALissa, alueyhdistyksissä, jäsenyrittäjiä tai muita sidosryhmiä.

-Vuorovaikutuksessa syntyvät parhaat ajatukset ja ideat kehittyvät.

Koulutus ja työhistoria

Arto on KTM Turun kauppakorkeakoulusta. Työurallaan hän on työskennellyt yli 20 vuotta vakuutusyhtiöissä, kuten Tapiolassa, Pohjolassa ja Fenniassa. Lisäksi hän työskennellyt IT-alalla sekä muutaman vuoden mainostoimistossa.

-Olen tehnyt monipuolisesti myyntiä, markkinointia ja kaikenlaisten palveluiden kehittämistä.

Harrastukset

Arto pitää kuntoaan yllä käymällä kuntosalilla. Hän rentoutuu laittamalla ruokaa ja veneilemällä kesäisin.