Tuleva apurahahaku avaa uuden tuen henkilöstön koulutukseen

Pienten ja keskisuurten metsätalouden toimijoiden on mahdollista hakea ja saada 1.12.2021 alkavassa apurahahaussa Metsämiesten Säätiöltä tukea henkilöstönsä koulutukseen. Apurahan hakijana on tällöin työnantaja, ja koulutuksesta puolet on oltava johtamisen kehittämistä, työhyvinvoinnin kehittämistä tai viestintävalmennusta. Apuraha kohdennetaan ensisijaisesti ulkopuolisten kouluttajien korvausten kattamiseen. Koulutustukea myönnetään enintään 200 euroa koulutettavaa kohden riippuen koulutuksen sisällöstä, kestosta ja kustannuksista.

Apurahat ovat haettavissa 1.12.2021–31.1.2022 apurahojen haku- ja hallintajärjestelmä Kasöörin kautta Säätiön kotisivuilta osoitteessa www.mmsaatio.fi.

Metsämiesten Säätiön tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Apurahat suunnataan Säätiön strategian mukaisesti osaamiseen, hyvinvointiin, verkostoihin, tunnettuuteen, metsäkulttuuriin ja ennakointiin. Apurahojen suuntaukseen voi tutustua kokonaisuudessaan osoitteessa www.mmsaatio.fi/apurahat/apurahan-hakijalle/apurahat-vuodelle-2022.html

Lisätietoja:

Metsämiesten Säätiön toimitusjohtaja Ilari Pirttilä, puh. 050 598 9920