Kari Malmstedtille Työyhteisön hyvä tyyppi -stipendi

Enonkoskelaiselle Kari Malmstedtille on myönnetty Metsämiesten Säätiön Työyhteisön hyvä tyyppi -stipendi.

Stipendiä esittivät Stora Enson Suomen puunhankinnasta operaatiojohtaja Lauri Kuusisto, kehityspäällikkö Antti Karjalainen, operaatiopäällikkö Kalle Kärhä, operaatioasiantuntija Titta Laitinen, emeritus-sopimusneuvottelija Ville Lappalainen, ostopäällikkö Joel Sahlman ja hankintapäällikkö Elise Stenroos ja toimitusjohtaja Kari Palojärvi, Metsäalan Kuljetusyrittäjät ry:stä.  

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: "Kuljetusliike Kari Malmstedt Oy:n omistaja Kari Malmstedt Enonkoskelta on määrätietoisesti ja pelottomasti luonut askel kerrallaan puutavarakuljetuksen ja korjaamopalvelujen yrityksen, oman alansa suurimman Suomessa. Hän on osaava, kuunteleva, vaikeissakin tilanteissa kehityksen ja aina hyvän yhteistyön kautta ratkaisuja hakeva kuljetusalan rautainen ammattilainen. Yhteistyö pelaa joka suuntaan, niin oman yrityksen henkilöstön kuin urakanantajan kanssa.  Hyödyt eivät jää pelkästään omaan firmaan, vaan myös koko kuljetusalan yrittäjäkunta ja kuljettajat arvostavat Malmstedtin tekemää alan kehitystyötä. Kari on luottamusta herättävä sivistynyt herrasmies, yhteishengen ja puukuljetusten Hyvä Tyyppi."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa Työyhteisön hyvä tyyppi-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. Stipendin arvo on 500 euroa.