SKAL Nuorten yrittäjien verkosto

- SKAL ry:ssä on toiminut jäsenjärjestöjen edustajista koostuva nuorten ryhmä. Nyt haluamme panostaa nuoriin entistä enemmän, ja madaltaa kynnystä tulla mukaan järjestön toimintaan. Tarvitsemme nuorten näkemyksiä myös järjestön uudistamistyössä, SKALin järjestöpäällikkö Anne Valtonen avaa verkoston taustoja.

– Valtakunnallinen verkosto ei missään tapauksessa sulje pois alueellisten ryhmien toimintaa, vaan ne pikemminkin täydentävät toisiaan, Anne jatkaa, ja kannustaa aktiivisuuteen myös alueellisesti.Sisä-Suomen Kuljetusyrittäjät ry:llä on ollut nuorten alueellinen ryhmä vuodesta 2019 alkaen. Ryhmässä on 35 nuorta alueyhdistyksen toiminta-alueelta. Yksi heistä on tamperelainen Antero Mansoniemi, joka on toiminut Valion jakelun liikennöitsijänä vuodesta 2018. Yrityksessä liikennöi yksi auto ja kaksi työntekijää.

– Sisä-Suomen Kuljetusyrittäjien nuorten ryhmään minut valittiin paikallisyhdistyksen vuosikokouksessa. Ryhmästä olen saanut uusia hyviä ystäviä sekä konkreettista apua. Olen esimerkiksi voinut lainata toisen ryhmäläisen huoltohallia työpäivän aikana, Antero kertoo.

– Kuulin uudesta verkostosta, joka vaikuttaa paremmalta toimintamallilta, kuin se aiempi valtakunnallinen SKAL nuorten ryhmä. Harkitsen vielä verkostoon liittymistä, mutta varmasti verkosto tulee tarpeeseen alueellisten ryhmien rinnalle, Mansoniemi arvelee.

Ilmoittautuminen verkostoon on avattu ja ilmoittautuminen on jatkuva. Verkoston lähitapaamisia on suunniteltu Power Truck Show -tapahtuman yhteyteen Alahärmään 12.8.2022 sekä SKAL Forum -tapahtumaan Tampereelle 28.10.2022. Tutustu tarkemmin ja tule mukaan! Ilmoittautuminen on jatkuvaa, mutta Vappuun 1.5. mennessä ilmoittautuneet osallistuvat St1:n 50 €:n polttoainelahjakortin arvontaan.

Tule mukaan uuteen SKAL Nuorten yrittäjien verkostoon!

Verkostossa pääset

● ikäistesi kuljetusyrittäjien seuraan● vaikuttamaan järjestön toimintaan● luomaan kontakteja muihin kuljetusalan toimijoihin

Verkostossa saat

● vertaistukea alan ja yrittäjyyden käänteisiin● uusia ideoita omaan yritystoimintaan

Lisätiedot ja ilmoittautuminen verkostoon:

Lisätietoja:Mervi Saukkoriipipuh. 050 535 1949mervi.saukkoriipi@skal.fi