SKAL Liikenteessä – kiitos kun saimme vierailla!

Saimme erittäin lämpimän vastaanoton. Tapasimme noin 60 yritystä pääosin 17. maaliskuuta, mutta muutama varaslähtö otettiin jo edellisenä päivänä. Saimme käynneistä paljon tietoa, jota voimme hyödyntää niin edunvalvonnassa kuin jäsenpalveluiden tuottamisessa. Toisinaan pääsimme myös näkemään todellisia työtehtäviä juttelun lomassa.

SKALin henkilöstön kokemukset päivästä olivat erittäin positiiviset, jalkaudumme ensi vuonna maaliskuussa jälleen yrityksiin. Rohkaisemme myös olemaan SKALiin yhteydessä, olemme jäseniämme varten.

Käynneillä tehdyn gallupin mukaan SKALin edunvalvonta sai 1–5-asteikolla (1=erittäin huono, 5=erittäin hyvä) arvosanaksi 3,7. SKALin näkyvyyden koettiin parantuneen viime aikoina. Yleinen viesti kuljetusyrityksistä oli, että edunvalvonnassa riittää aina parannettavaa. Keskusteluissa oli pinnalla ajankohtaisimpana asiana polttoaineen hinnannousun myötä kasvaneet kustannukset mutta myös tiestön kunto, liikenneturvallisuus, puutteet alan valvonnassa ja kabotaasi puhuttivat.

Ensi vuonna SKAL Liikenteessä -päivä toteutetaan 23.3.2023.

Löydät kuvagallerian Facebookistawww.facebook.com/skalry