Ajankohtainen tieto

SKALin jäsenenä saat kuljetusalan hyötytiedon, uutiset ja materiaalit kuljetusyrittäjille räätälöidyssä muodossa.

Kuljetusyrittäjille räätälöityä tietoa tiiviissä paketissa.

Jäsenet ovat kiitelleet SKALin aktiivista viestintää ja medianäkyvyyttä. Ilman tietoa ei jää yksikään jäsen, joka viestintäpalveluita hyödyntää! Ajankohtainen tieto antaa aitoa lisäarvoa ja helpottaa varautumista yrityksen, toimialan säädösten ja markkinoiden muutostilanteisiin.

Viestintäpalvelumme sisältää:​ 

 • Kuljetusalaa ja SKALin vaikuttamista koskevaa ajankohtaisasiaa sisältävä uutiskirje sähköpostiin noin kahdesti kuussa.
 • JärjestöExtra-uutiskirje syventää vaikuttamistyöhön ja järjestötoimintaan liittyvää tietoa kiinnostuneimmille.
 • Kuljetusyrittäjä-printtilehti kuudesti vuodessa postitse ja sähköinen rinnakkaismedia www.kuljetusyrittaja.fi toimii myös mobiilissa.
 • Jäsenyyteen sisältyvän lehden lisäksi voi tilata enintään yhden lisälehden osakkaalle.
 • SKALin verkkosivut ja jäsennetti ovat sähköisen jäsenviestinnän pääkanava.
 • www.skal.fi-sivuilla tiedotteet, lausunnot, blogit, vaikuttamisen sisällöt, SKAL Kuljetusbarometrit, koulutukset, tapahtumat, kampanjat, verkkokauppa työvoimapankki ym.
 • Jäsennetissä, mm. dieselin hintataulukot, sopimuspohjat ym. hyötytieto vain jäsenille.
 • Tosifanit arvostavat: SKAL Taskukalenterissa on diaario, tärkeät yhteystiedot, tiivistelmä lakiasioista ja keskeisistä jäsenpalveluista.

Miten toimia saadakseen kaiken jäsenviestinnän käyttöön:

 • Jäsen ilmoittaa sähköpostiosoitteensa jäsenrekisteriin ja sallii SKALin viestinnän. Näin saa sähköpostiinsa SKALin sähköisen viestinnän ja muun muassa SKAL Kuljetusbarometri –kyselyt. Uutiskirjeen voi tilata myös esimerkiksi yrityksen osakkaille.
 • Järjestön luottamustehtävissä toimivat ja kummiyrittäjät sekä muut syvemmästä järjestötiedosta kiinnostuneet saavat myös JärjestöExtran automaattisesti.
 • Kuljetusyrittäjä-lehti jaellaan jäsenrekisterin mukaiseen postiosoitteeseen – jäsenmaksuun sisältyvän lehden ohella jäsenyritys voi tilata osakkaalle yhden lisälehden ilman lisämaksua.
 • SKAL-taskukalenteri jaetaan joulukuun lehden välissä.
 • Jäsennettiin www.skal.fi/jasennetti kirjaudutaan jäsennumerolla, minkä jälkeen jäsen hallinnoi omia kirjautumistunnuksiaan. Jäsennetissä ovat muun muassa lainopilliset ohjeet yritystoimintaan, sopimus- ja lomakepohjia, kuljetusalan kustannusindeksit ja klausuulilaskin, dieselin hintakehitystaulukot sekä neuvoja järjestötoimintaan, yrityksen viestintään jne.

Tutustu jäsenviestintäämme

Jäsenuutiskirjeet

Tuleehan sinulle SKALin sähköinen uutiskirje? Kaksi kertaa kuussa jaettava ja ahkerasti luettu kirje sisältää uusimmat päivitykset alalta ja monenlaista hyödyllistä tietoa, linkkejä ja vinkkejä.

Tarvittaessa ole yhteydessä SKAL viestintään.

Siirry lukemaan uutiskirjeitä jäsennetissä→

SKAL-jäsenyritystunnus käyttöön

Jäsenyrittäjille, jotka haluavat kertoa jäsenyydestään myös markkinointi- ja viestintämateriaalissaan, on tarjolla myös jäsenyritystunnus.

Lataa tunnus käyttöösi jäsennetistä →

Kuljetusyrittäjä-lehti

Lukijoidemme mukaan lehden kolme kärkeä ovat jäsenyrittäjien haastattelut, koeajo- ja tekniikkajutut sekä jutut lakimuutoksista. Yhdeksän kymmenestä kokee, että ”lehti tuntuu omalta, meidän toimialan yrittäjälehti”. Tutustu!

Siirry lehden sivuille →
Ota yhteyttä