FinMobility ry

FinMobilityn Brysselin toimiston nuorempana asiantuntijana on aloittanut Siiri Valkama. Hän on aiemmin työskennellyt muun muassa Brysselissä Euroopan parlamentin sihteeristössä taloudenohjauksen tukiyksikössä sekä Suomen suurlähetystössä Washington DC:ssä taloudellisten ulkosuhteiden tiimissä.

Siiri on Turun kauppakorkeakoulusta valmistunut kansainväliseen liiketoimintaan ja EU:n kauppapolitiikkaan opinnoissaan keskittynyt kauppatieteiden maisteri. Osan opinnoistaan hän suoritti ESSCA -kauppakorkeakoulussa Pariisissa.

Liikenne- ja viestintäministeriö

Oikeustieteen kandidaatti, kauppatieteiden maisteri, varatuomari Pasi Ovaska on määrätty liikenne- ja viestintäministeriön talouskehitysyksikön johtajaksi. Ovaskan tehtävä yksikön johtajana jatkuu 31.12.2021 asti.

Pasi Ovaska on työskennellyt liikenne- ja viestintäministeriössä vuodesta 2017 lähtien erityisasiantuntijana ja hallitusneuvoksena. Lokakuusta 2017 vuoden 2018 loppuun Ovaska toimi talouskehitysyksikön johtajana. Ovaska on työskennellyt aiemmin mm. lakimiehenä, perintäryhmän esimiehenä ja veronkantopäällikkönä Tullissa sekä lainsäädäntöasiantuntijana ja valtioneuvoston apulaiscontrollerina valtiovarainministeriössä.

Talouskehitysyksikkö vastaa siitä, että konsernin toiminta on taloudellista ja taloudenpito suunniteltua.

Napapiirin Kuljetus Oy

Napapiirin Kuljetus Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu 1.9.2021 alkaen DI Janne Keskinarkaus Rovaniemeltä.

Janne Keskinarkaus on työskennellyt viimeksi Lapin Sairaanhoitopiirin kuntayhtymän laajennushankkeessa projektinjohtajana. Aiemmin hän on toiminut Etteplan Oy:n eri alueyksiköissä tulosvastuullisena johtajana. Hänellä on kokemusta myös kansainvälisestä liiketoiminnasta Etteplanin Kiinan toiminnoista Shanghaissa ja Kunshanissa, joissa hän oli toimitusjohtajana.