Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto Kuljetusliike Ville Silvasti Oy:lle

– Olemme tehneet tietoisen valinnan keskittyä vaativiin ja erityisesti tuulivoimalakuljetuksiin. Tällä hetkellä kuljetamme vuodessa noin ison ydinvoimalan verran uusiutuvaa energiaa, yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Ville Silvasti kertoo.

Kuljetusliike Ville Silvasti Oy on laajentunut rohkeasti Suomen rajojen ulkopuolelle. Ruotsin ja Saksan toimipisteet avattiin 2010-luvun taitteessa, ja vuonna 2017 tehdyn yrityskaupan ansiosta tanskalainen kilpailija siirtyi osaksi suomalaisyritystä. Samalla yrityksen liikevaihto nousi merkittävästi. Kuljetusliikkeen toimialueena  on tällä hetkellä koko Eurooppa ja Venäjä.

Avaimet käteen -palvelua

Kuljetusliike tarjoaa asiakkailleen vaativien kuljetusten koko logistiikan avaimet käteen -palveluna. Erikoiskuljetusten suuret mittasuhteet ja vaativat työmaatedellyttävät aina pikkutarkkaa suunnittelua. Viime vuonna yritys teki yli 7 000 yksittäistä erikoiskuljetusta.

– Valttimme on, että pystymme tekemään isoja huippusuorituksia onnistuneesti peräjälkeen, Silvasti summaa.

Yrittäjä jakaa menestyksestä kiitosta työntekijöilleen.

– Arvostan suunnattomasti oma-aloitteisia ja ahkeria työntekijöitämme. Työmme on sellaista, että moni asia ei ole etukäteen tarkasti tiedossa. Eteen tulee jatkuvasti tilanteita, joissa työntekijät joutuvat yksin päättämään suurenkin mittaluokan asioista, hän muistuttaa.

Yrittäjäpalkinto tuli Silvastille mieluisana yllätyksenä.

– Tämä on hieno tunnustus kaikesta yhdessä tekemästämme työstä. Yksi mies ei tätä itsekseen ole saanut aikaan, Silvasti kiittelee.

Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto jaettiin 53. kerran

Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto on Suomen arvostetuin yrittäjille ja yrityksille myönnettävä tunnustus. Ensimmäiset palkinnot jaettiin vuonna 1968. Palkintoraatiin kuuluvat Fennia, Suomen Yrittäjät, Suomalaisen Työn Liitto ja Yksityisyrittäjäin Säätiö.