Valtakunnallinen yksinyrittäjäpalkinto tulee – ilmianna ehdokas voittajaksi!

Valtakunnallinen yksinyrittäjäpalkinto jaetaan ensimmäistä kertaa Valtakunnallisilla yrittäjäpäivillä Lahdessa lokakuussa. – Palkinnolla halutaan korostaa yksinyrittäjyyden tärkeää merkitystä yhteiskunnassa ja nostaa yksinyrittäjien arvostusta, toimialapäällikkö Mika Hämeenniemi Suomen Yrittäjistä sanoo.

Suomessa toimivista yrittäjistä noin 60 prosenttia yrittää yksin. Suomen Yrittäjien jäsenistä yksinyrittäjiä on 58 prosenttia. 

– Noin suuresta yrittäjäjoukosta ei ole helppo valita palkittavaa, joten pyydämme apua: kuka tahansa voi nyt ehdottaa meille hyvää yksinyrittäjää, joka ansaitsisi palkinnon! Hämeenniemi sanoo.

Näin valinta etenee

Palkittavien ehdottaminen alkaa 29.4. ja kestää 17.6. saakka. Tämän jälkeen hakemukset käsittelee Suomen Yrittäjien yksinyrittäjäverkoston johtoryhmästä koostuva raati. Lopullisen päätöksen palkittavien määrästä ja valinnasta tekee Valtakunnallinen yrittäjäpalkintolautakunta. Palkittava saa 5000 euron palkkion. 

Ketä voi ehdottaa?

Valtakunnallisen yksinyrittäjäpalkinnon voittajaksi voi ehdottaa yrittäjää, joka täyttää nämä vaatimukset:

– Yrittäjä on toiminut päätoimisesti yksinyrittäjänä vähintään viisi vuotta.– Yrityksen toiminta on vakiintunutta ja kannattavaa.– Yrittäjä on toiminut esimerkillisesti ja hänen esimerkistään voivat muutkin ottaa oppia.– Yksinyrittäjän toimintatapa tai liikeidea on alallaan omaperäinen/innovatiivinen.– Yrittäjä on yrittäjäjärjestön jäsen.  Palkittavaa voi ehdottaa täällä: www.yrittajat.fi/yksinyrittaja-2019

Lisätietoja: 

toimialapäällikkö Mika Hämeenniemi, Suomen Yrittäjät ry, p. 050 372 4804, mika.hameenniemi @ yrittajat.fi