SKAL mukana kuljetusalan suurtapahtumassa Power Truck Show’ssa

Power Truck Show

Power Truck Show kokoaa kuljetusalan kansan 14. kertaa Alahärmän Power Parkiin 10.–11. elokuuta. Vuoden 2018 kuljetusmessuilla on mukana yli 200 osastoa ja lähes 400 näyttelyautoa. Myös SKAL ry on mukana, tervetuloa pisteellemme! 

Löydät pisteemme tutulta osastolta U3108. Osastolla saat SKAL-siirtotatuoinnin koristamaan ihoasi sekä voit voittaa alaan liittyviä palkintoja tähtäämällä kuljetusalan arvoihin Palvelu pelaa -pelissä. Voit myös liittyä jäseneksemme, sillä onhan kuljetusyrittäjilläkin hauskempaa porukassa. Tule kuulemaan palveluistamme, kuten ASKI+:sta ja yrityskatsastuksesta, tarjoamistamme koulutuksista sekä juttelemaan mukavia kanssamme! Asiantuntijamme kertovat mielellään myös uudesta liikennepalvelulaista ja sen tuomista muutoksista kuljetusyrittäjälle.

Mitat ja massat keskiössä

Power Truck Show’ssa käsitellään myös ajankohtaisia kuljetusalan asioita. Tänä vuonna Power Truck -seminaarin aiheena on ”Muuttuvat massa- ja mittasäädökset”. SKAL:n asiantuntijapalveluiden johtaja Petri Murto puhuu aiheesta seminaarissa perjantaina 10.8. klo 11.00 Palace-hallin Magnum-elokuvateatterissa.

Messualue on avoin yleisölle sekä perjantaina että lauantaina kello 10.00–18.00. Lauantaina tapahtuma jatkuu valoshow’lla kello 18.00–23.00.

Lisätietoja tapahtumasta:

www.powertruckshow.fi 

Lisätietoja SKAL:n messuosastosta:

Kirsi-Mari Peltopakka, viestinnän asiantuntija, SKALp. 09 4789 9345, etunimi.sukunimi@skal.fi

Somessa: #kuljetusala #powertruckshow @SKALry 

Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry on maanteiden tavaraliikenteen ja logistisia palveluja tarjoavien yritysten edunvalvontajärjestö. Järjestön jäsenistöön kuuluu noin 5 300 kuljetusyritystä ympäri Suomea.

SKAL Power Truck Show'ssa 2017 SKAL Power Truck show’ssa 2017