Olli-Pekka Rantala jatkaa palveluosaston osastopäällikkönä, Laura Eiro tieto-osaston osastopäälliköksi

Valtioneuvosto nimitti 5.8.2021 valtiotieteiden maisteri Olli-Pekka Rantalan palveluosaston osastopäälliköksi ja oikeustieteen maisteri Laura Eiron tieto-osaston osastopäälliköksi määräajaksi 1.9.2021-31.8.2026.

Olli-Pekka Rantala on toiminut vuoden 2016 alusta elokuun loppuun tieto-osaston osastopäällikkönä ja vuoden 2016 syyskuusta alkaen palveluosaston osastopäällikkönä. Tätä ennen hän on ollut yksikön päällikkönä kolmessa ministeriön viestintäpolitiikan osaston yksikössä. Rantala on työskennellyt myös erityisasiantuntijana Suomen pysyvässä EU-edustustossa Brysselissä.

Laura Eiro on toiminut älykkään liikenteen verkosto ITS Finland ry:ssä ohjelmajohtajana vuosina 2018–2021 ja erityisasiantuntijana valtiovarainministeriössä helmikuusta 2021 lukien Teknologianeuvottelukunnan pääsihteerin tehtävässä. Eiro on aiemmin toiminut liikenne- ja viestintäministeriössä kahden yksikön johtajana. Hän on työskennellyt myös erityisasiantuntijana Suomen pysyvässä EU-edustustossa Brysselissä.

Osastopäällikkö osallistuu ministeriön johtamiseen johtoryhmissä sekä johtaa osastonsa toimintaa ja vastaa siitä, että tehtävät hoidetaan tuloksellisesti.

Lisätietoja:

hallintojohtaja Jussi Luomajärvi, p. 040 827 7676

Muualla verkossa:Valtioneuvosto.fi – Päätökset