Kiitosimeon Oy ostaa Truck-Oil Oy:n koko osakekannan

Kiitosimeon Oy ostaa Truck-Oil Oy:n koko osakekannan. Kuvassa oleva Untamo Säterin museo Scania 142H vuodelta 1987 ei tule kaluston mukana.

Kiitosimeon Oy ja Truck-Oil Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jolla koko Truck-Oil Oy:n liiketoiminta siirtyy Kiitosimeon Oy:lle 1.10.2020 alkaen.

Truck-Oil on paimiolainen perheyritys, joka kuljettaa 14:llä ajoneuvoyhdistelmällä kevytöljytuotteita Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Pirkanmaan alueilla. Truck-Oilin liiketoiminnan vuosiliikevaihto on noin 3,5 miljoonaa euroa, mikä nostaa Simeon-konsernin vuosittaisen liikevaihdon reilusti yli 70 miljoonan euron.

”Truck-Oilin maantieteellinen toiminta-alue täydentää hyvin Simeonin jakelualueita. Sopimus myös avittaa Simeonin tavoitteita laajentua nestemäisten tuotteiden kuljetus- ja logistiikkapalvelujen tuottajana” sanoo Kiitosimeonin toimitusjohtaja Pontus Stenberg.

Erkki Säteri aloitti Teboilin kuljetukset jo vuonna 1962 yhdellä säiliöautolla. Itse Truck-Oil perustettiin vuonna 1992 ja yritystä on laajennettu tasaisesti yritysostoilla 2000-luvulla.”Perinteikkään perheyhtiömme liiketoiminnasta luopuminen oli vaikea päätös, mutta toisen samanlaisia arvoja vaalivan yrityksen löytyminen helpotti päätöstä. Tieto perheyhtiömme palveluperinteen jatkumisesta osana Simeonia mahdollisti tämän päätöksen” sanoo Truck-Oilin toimitusjohtaja Untamo Säteri.

Lisätietoja:Toimitusjohtaja Pontus Stenberg, +358 500 605866Pontus.stenberg@simeon.fiToimitusjohtaja Untamo Säteri, +358 50 65413untamo.sateri@truckoil.fi

Simeon-konserni lyhyestiSimeon on nestemäisten tuotteiden kuljetus- ja logistiikkapalvelujen tarjoamiseen keskittynyt yhtiö, joka on perustettu 1983. Yhtiö operoi Suomessa, Virossa, Latviassa, Liettuassa sekä Ruotsin markkinoilla noin 250:llä omalla ajoneuvoyhdistelmällä ja noin 35 alihankkijan ajoneuvoyhdistelmällä. Lähes 600 henkilöä työllistävän Simeonin päätoimipaikka on Nurmijärvellä.