Kansanedustajille kuorma- ja pakettiautokuljetukset eduskuntaan 4.9.

Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry jäsenineen tarjoaa uuden eduskunnan kansanedustajille kuljetukset työpaikalleen syysistuntokauden avauspäivänä 4.9. Kuljetusten määränpää Helsingissä on eduskuntatalo, mutta kuljetus voi suuntautua myös esimerkiksi kansanedustajan kotimaakunnassa sopivaan kohteeseen.

Kuljetuksista vastaavat SKAL ry:n kummiyrittäjät verkostoineen. Jokaiselle kansanedustajalle nimetään tämän halutessa kummiyrittäjä, jolta saa tietoa lainsäädännön vaikutuksista kuljetusalaan. 

Kuljetuksen aikana on tilaisuus keskustella ja tutustua kuljetusalaan lähemmin kuin neuvottelupöytien ääressä.

 

katjataimelaralfhellsberg SKAL

Kuljetusten järjestelyistä vastaa SKAL yhdessä jäsenyhdistystensä sekä kummiyrittäjien kanssa.

SKAL pyrkii järjestämään kuljetuksen jokaiselle kiinnostuneelle kansanedustajalle. 

Kuljetuksia on eduskuntatalolla vastaanottamassa SKAL:n toimitusjohtaja Iiro Lehtonen tiimeineen noin klo 7.30 ja 14 välisen ajan. Median edustajat ovat tervetulleita paikalle kuvaamaan ja haastattelemaan.

Kansanedustajien kuljetukset näkyvät eduskuntatalon edustalla. Kuljetuksille on asianmukaiset luvat Helsingin kaupungilta ja eduskunnasta. 

Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry on maanteiden tavaraliikenteen ja logistisia palveluja tarjoavien yritysten edunvalvontajärjestö. Järjestön jäsenistöön kuuluu noin 4 800 kuljetusyritystä ympäri Suomea. www.skal.fi @SKALry www.skal.fi/kummit 

Lisätietoa:Heini Polamo, viestintäpäällikkö, SKAL, puhelin 040 5060 131, heini.polamo(at)skal.fi