Harri Jaskari johtajaksi Yrittäjiin

Harri Jaskari, 57, on toiminut aiemmin muun muassa kansanedustajana, kokoomuksen puoluesihteerinä, Tampereen Kauppakamarin toimitusjohtajana sekä Tampereen kaupunginvaltuuston jäsenenä sekä Pirkanmaan maakuntavaltuuston ja -hallituksen puheenjohtajana. Hänellä on myös yrittäjäkokemusta. Yrittäjien hallitus päätti nimityksestä keskiviikkona.

– Jaskari tuo Yrittäjiin vahvan ja monipuolisen yhteiskunnallisen kokemuksen ja näkemyksen. Hän hallitsee elinkeinopolitiikan kunnallisella, maakunnallisella ja valtakunnan tasolla. Hänellä on vahva järjestö- ja yrittäjäkokemus sekä laajat verkostot, toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen sanoo.

– Olen todella innostunut tästä hienosta haasteesta ja yrittäjien antamasta suuresta luottamuksesta, Harri Jaskari sanoo.

– Yrittäjyys on asioiden tekemistä uudella tavalla ja ihmisten palvelemista. Se on kunnianhimoa ja halua tulla toimeen omillaan. Se on suuria tunteita, onnistumisia ja epäonnistumisia. Se on elämäntapa, jota on mukava puolustaa ja tukea, hän lisää.

Jaskari aloittaa Yrittäjissä elokuun puolivälissä. Nykyisin elinkeinopolitiikasta Yrittäjissä vastaava varatoimitusjohtaja Anssi Kujala siirtyy Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n toimitusjohtajaksi.

Lisätietoja:toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen, Suomen Yrittäjät, p. 040 504 1944johtaja Harri Jaskari, Suomen Yrittäjät, p. 050 512 2874

Suomen Yrittäjät on jäsenmäärältään elinkeinoelämän suurin, 115 000 jäsenyrityksen keskusjärjestö, joka ajaa Suomen pienten ja keskisuurten yritysten asiaa. Jäsenyrityksistä 50 000 on työnantajayrittäjiä. Ne työllistävät yrittäjät mukaan lukien noin 660 000 henkilöä. Työllistämisluku perustuu vuonna 2018 yhdessä Tilastokeskuksen kanssa tehtyyn laskelmaan. Yrittäjäjärjestön toiminta rakentuu 379 paikallisyhdistyksestä, 20 aluejärjestöstä ja 60 toimialajärjestöstä. Lisätietoa: www.yrittajat.fi.