Harjoittelijaksi Brysseliin yrittäjyys- ja liikenneasioiden parissa

Suomalaisten liikennealojen ja yrittäjyyden (www.finmobility.eu sekä www.yrittajat.fi) yhteisellä Brysselin toimistolla on ajanjaksolle elokuun loppu 2021 – kesäkuun loppu 2022 avoimena harjoittelijan paikka. Tarkka harjoittelun jakso sovitaan valittavan kanssa. *

Harjoittelijan tehtävä on avustaa toimiston pysyvää tiimiä päivittäisessä EU-edunvalvontatyössä yrittäjyys- sekä liikennetoimialojen kysymyksissä. Tehtäviin kuuluu monipuolisesti muun muassa kokouksiin osallistumista ja raportointia, tapaamisten järjestämistä, viestintätehtäviä sekä käännös- ja selvitystöitä. Tehtävään valittava osallistuu joustavasti kaikkiin työlistallamme oleviin tehtäviin. Työt suunnitellaan yhdessä pysyvän toimistotiimin kanssa ja heidän ohjauksessaan. Yhteydenpito edustamiemme järjestöjen Suomen toimistoihin on päivittäistä.

Harjoittelijan tehtävät ovat erittäin monimuotoisia ja edellyttävät oma-aloitteisuutta, tekemisen meininkiä sekä aitoa intoa oppia Euroopan Unionin toiminnasta. Edellytämme tietämystä EU-päätöksentekoelinten ja EU -lainsäädäntöprosessin perusteista, syvällisempi tuntemus on ehdottomasti eduksi. Hyvän perustan tehtäviin antavat EU-painotteiset oikeustieteen opinnot, mutta myös muut yliopistotasoiset opintosuunnat huomioidaan. Erinomaista pohjaa tehtävässä onnistumiselle luovat lisäksi suoritettu opiskelijavaihto ulkomailla, muu kansainvälinen kokemus ja/tai työharjoittelut kotimaassa. Työtehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää erinomaista englannin kielen taitoa ja myös muiden kielten hallinta luetaan hakijalle eduksi. Erityisesti ranskan kielen osaaminen on oivallinen apu toimittaessa Brysselin verkostoissa.

Tarjoamme harjoittelijalle kuukausikorvauksen (1600e/kk) ja näköalapaikan eurooppalaisen päätöksenteon ytimeen. Toimistomme sijaitsee Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n Brysselin toimiston yhteydessä aivan EU-instituutioiden liepeillä.

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi pikimmiten, kuitenkin viimeistään perjantaina 23.4.2021. Pasi Moisiolle pasi.moisio@finmobility.eu tai Mira-Maria Kontkaselle mira-maria.kontkanen@yrittajat.fi. Käytännön lisätietoa tehtävästä antaa mielellään tällä hetkellä Brysselissä työskentelevä harjoittelijamme Tommi Peho puh: +32 494 549 249 tai tommi.peho@finmobility.eu Ole rohkeasti yhteydessä.

Brysselissä on hyvin laaja eurooppalainen harjoittelijoiden yhteisö, johon kuuluu myös paljon suomalaisia. Tule mukaan!

* COVID -19 johdosta käyttöönotetut suojatoimet saattavat vaikuttaa harjoittelun aloitusajankohtaan sekä työntekopaikkaan. Lisäksi jo ennen jakson alkua (kesäkuussa 2021) järjestetään valitulle Helsingissä yhden päivän johdatus tehtäviin.

FinMobility logo