Ansiomitali liikenneturvallisuustyön pitkän linjan tekijöille

Kuvassa vasemmalta oikealle: Kalle Jokinen, Jussi Kallasto, Teemu Kinnunen, Mikko Karhunen, Juka Malinen, Jarmo Puharinen, Anne Berner, Igor Radun, Jarkko Rytilahti, Mikko Räsänen ja Tero Siitonen. Kuva Nina Mönkkönen/Liikenneturva.

Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner on myöntänyt liikenneturvallisuusalan ansiomitalit kymmenelle henkilölle pitkäjänteisestä työstä liikenneturvallisuuden hyväksi.

Liikenneturvallisuusalan ansiomitali voidaan myöntää henkilölle, joka on vähintään viidentoista vuoden ajan työskennellyt ansiokkaasti liikenneturvallisuuden edistämiseksi ja jonka toiminta on ollut yleisesti arvostettua. Mitalit jaetaan Liikenneturvan hallituksen esityksestä.

Palkitut tulevat eri puolilta Suomea ja ovat taustoiltaan monialaisia. Toimiva liikenneturvallisuustyö edellyttääkin niin alueellista kuin valtakunnallista aktiivisuutta ja yhteistyötä monelta eri toimialalta.

Ministeri Berner luovutti ansiomitalit palkituille 17.5.2019 Helsingissä.

Mitalin saivat:

yksikön päällikkö Jussi Kailasto, Lappeenrantayli-insinööri Mikko Karhunen, Helsinkiprojektipäällikkö Teemu Kinnunen, Tupos, Liminkatyöturvallisuuspäällikkö Jukka Malinen, Tammelaaluevastaava Jarmo Puharinen, Pinjainen, Raaseporiliikennepsykologian dosentti Igor Radun, Helsinkiylikonstaapeli Jarkko Rytilahti, Sodankyläjohtava asiantuntija Mikko Räsänen, Helsinkitoimitusjohtaja Tero Siitonen, Turkuoikeuslääkäri Antti Virtanen, Helsinki

Liikenneturvallisuusalan ansiomitalit myönnettiin nyt 26. kerran. Ensimmäiset viralliset mitalit jaettiin vuonna 1993.