Odotan mielipidettäsi

Huomisen tiennäyttäjänä olemme toimineet hyväksesi tarjoamalla parasta jäsenpalvelua ja olemalla ylivoimainen yhteiskunnallinen vaikuttaja. Arvojemme mukaisesti olemme luotettava asiantuntija, vahva suomalainen ja jäsenen puolella. Nämä arvomme ovat ohjanneet toimintaamme ja tahdomme täyttää lupauksemme myös tulevaisuudessa. Se vaatii meiltä oikeaa tekemistä oikeaan aikaan ja uusia asioita. Sen vuoksi käynnistämme SKAL 2030 -kehitystyön, johon haluamme sinut mukaan.

Päivitämme järjestön tehtävät yhteiskunnassa ja kirkastamme toimintamme hyödyt jäsenyrityksille muuttuvassa maailmassa. Itsestään selvää on, että jäsenyys ei enää perustu uskollisuuteen, vaan jäsenen on koettava hyötyvänsä jäsenmaksua vastaan. Kehitystyössä määritämme sen, miten parhaalla tavalla ja kustannustehokkaasti hoidamme alan edunvalvonnan ja palvelemme jäsenyrityksiämme.

Tarvitsemme sinut viitoittamaan suuntaa. Käynnistämme SKAL:n kehittämisen laajalla jäsenkyselyllä. Näkemystesi avulla selvitämme koko järjestön osaamistarpeen keskeisten toimintojemme, eli edunvalvonnan, jäsenpalveluiden, järjestötoiminnan ja viestinnän tuottamiseen. Kehittäminen kattaa koko järjestörakenteen: paikallis- ja alueyhdistykset, erikoisjärjestöt sekä keskusjärjestön. Mitä toimintaa tulisi olla järjestön eri tasoilla? Miten nykyistä toimintaa tulisi kehittää ja tehdä se houkuttelevaksi.

Haluamme olla ylivoimainen yhteiskunnallinen vaikuttaja myös 2020-luvulla ja säilyttää luotettavan asiantuntijan laatuleiman. Haluamme tietää, kuinka tyytyväinen olet edunvalvontaamme. Mitä mieltä olet SKAL:n viestinnästä ja sen vaikuttavuudesta? Mitä palveluita käytät ja miten tyytyväinen olet niiden laatuun? Mitä palveluita kuljetusyrityksesi tarvitsee tulevaisuudessa? Tässä muutama niistä kysymyksistä, joihin toivomme vastauksia.

Avaa sinulle tullut sähköposti ja vastaa SKAL 2030 -kysymyksiin.Odotan mielipidettäsi.