SKAL Laatuhyväksyntä

SKAL Laatuhyväksynnällä lisäät yritykseesi tuottavuutta!

SKAL Laatuhyväksyntä on suunniteltu vastaamaan nimenomaan kuljetusyrittäjän tarpeisiin. SKAL Laatuhyväksynnän avulla osoitat asiakkaallesi olevasi vastuullinen toimija ja se on yrityksellesi erinomainen myynti- ja markkinointivaltti.

Tärkeimmät laatuseikat huomioitu

Olemme kehittäneet jäsenillemme SKAL Laatuhyväksynnän. Se on kuljetusyrittäjälle räätälöity laatuhyväksyntä, joka kattaa kaikki kuljetusyritystoiminnan kannalta olennaisimmat laatuseikat.

SKAL Laatuhyväksyntä sisältää kuljetusyritystoiminnan kannalta keskeisimmät laatujärjestelmät:

  • ISO 9001 arvioi yritystoimintaa laadunhallinnan ja -varmistuksen näkökulmasta.
  • ISO 14001 ympäristöhallinnan johtamisjärjestelmä.
  • ISO 39001 liikenneturvallisuuden johtamisjärjestelmiä.
  • ISO 45001 työ, terveys ja turvallisuus johtamisjärjestelmä.

Auditointikäynnin tekee SKALin kuljetusalan asiantuntija. Auditointi kestää tavallisesti yhden päivän. Päivän perusideana on tarkastella yritystoimintasi sellaisena kuin se arkipäivän toiminnassa on.

Laatuhyväksynnän myöntää Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry.

Laatukärki edellä menestyksekkääseen yritystoimintaan!

Miksi SKAL Laatuhyväksyntä?

SKAL Laatuhyväksynnän avulla osoitat asiakkaallesi olevasi vastuullinen toimija ja hallitsevasi kuljetusyrityksen kannalta olennaiset ISO-järjestelmää vastaavat laatukriteerit. Myös kansainväliset kuljetusten ostajat tunnustavat laajasti SKAL Laatuhyväksynnän.

SKAL Laatuhyväksyntä on merkittävä myynti- ja markkinointivaltti ja se toimii erinomaisena työkaluna omaa yritystoimintaa kehitettäessä.

Hinnat

Pyydä tarjous!

Referenssit

Me suosittelemme SKAL Laatuhyväksyntää:

Ota yhteyttä

SKAL Laatukoulutus

Kaipaatko apua yrityksesi perusasioiden läpikäymiseen ja järjestelyyn ennen laatuauditointia?

Päivitä laatujärjestelmäsi uusien 2015 voimaantulleiden standardien mukaiseksi! SKAL Laatukoulutus on laatuauditointiin valmistavaa koulutusta. Laatukoulutuksessa tutustutaan ISO-standardien 9001, 14001 ja 39001 päivitettyihin sisältöihin ja tarkastellaan niiden käytännönsoveltamista kuljetusalalla. SKAL Laatukoulutuksessa selvitellään myös vaatimusten toteutumisen arviointia niin käytännön yritystoiminnassa kuin auditointitilanteessa.

Lue lisää koulutuksesta