AKL-Sertifiointi

ISO-sertifiointi parantaa tutkitusti kohdeyrityksen asiakastyytyväisyyttä, kannattavuutta ja työtyytyväisyyttä.

Kuljetusyrittäjä, ole yhteydessä yrityksesi laatuauditoinnista!

Lisätietoa palvelusta: asiantuntijapalvelut@skal.fi

ISO-sertifiointi parantaa tutkitusti kohdeyrityksen asiakastyytyväisyyttä, kannattavuutta ja työtyytyväisyyttä.

ISO-laatuauditoinnit AKL-Sertifiointi Oy:n ja SKALin tuottamana palveluna

SKAL Kustannus Oy ja AKL-Sertifiointi Oy tarjoavat laatu- ja ympäristösertifiointeja yhteistyössä syyskuusta 2021 alkaen. Myös SKAL Laatuhyväksyntä säilyy SKAL Kustannus Oy:n tarjonnassa.

SKAL Laatuhyväksyntä -auditointi on tunnettu ja arvostettu ISO-standardiin perustuva laatuhyväksyntä. Siltä on kuitenkin puuttunut virallinen akkreditointi.

AKL-Sertifiointi Oy:llä on Finas-akkreditointipalvelun akkreditointi, johon SKAL Kustannus Oy tuo yhteistyön myötä kuljetusalan erityisosaamisen. Näin ISO-laatuauditointeja voidaan tarjota myös kuljetusyrityksille.

ISO-sertifioinnin edut
ISO-sertifiointi parantaa kohdeyrityksen asiakastyytyväisyyttä, kannattavuutta ja työtyytyväisyyttä. Tästä kertoo sekä tutkimustieto että asiakaspalaute. Järjestelmä nauttii korkeaa arvostusta logistiikka-alalla.

Näin se toimii
Sertifioinnin tilaava yritys tekee sopimuksen auditoinnista AKL-Sertifiointi Oy:n kanssa. Varsinaisen auditoinnin suorittaa SKAL Kustannus Oy:n asiantuntija. Osa auditoinnista voidaan suorittaa digitaalisin yhteyksin.

Yhteistyökumppanit

AKL-Sertifiointi Oy on autoalalle pätevöitynyt johtamisjärjestelmien sertifiointilaitos, joka tarjoaa kansainvälisesti tunnustettujen ISO 9001 – ja ISO 14001 – laatu- ja ympäristöstandardien sertifiointipalveluja. Yhtiön toiminta on akkreditoitu Finas-akkreditointipalvelun toimesta. AKL-Sertifiointi tuntee yksityiskohtaisesti autoalan toimijoiden prosessit ja asiakasyritysten tarpeet. Yhtiön pätevyysalue kattaa auto- ja konekaupan vähittäis- ja tukkumyynnin, vuokraamisen, korjauksen ja huollon toiminnot, katsastustoimialan sekä yhteistyön myötä uutena toimialana kuljetus- ja logistiikkapalvelut. Autoalan Keskusliitto perusti AKL-Sertifiointi Oy:n vuonna 2011.
SKAL Kustannus Oy on Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n omistama liiketoimintayhtiö, joka tuottaa ja markkinoi muun muassa koulutus- ja konsultointipalveluita, oppimateriaalia ja sovellutuksia. Lisäksi yhtiö kustantaa Kuljetusyrittäjä-jäsenlehteä ja tuottaa kuljetusalan tapahtumia.

Lisätietoa palvelusta