Power Truck Show 11.-12.8.2023

Power Truck Show 11.-12.8.2023 Härmässä on SKALille ja kuljetusyrityksille tärkeä vuotuinen kesätapahtuma. Yhdessä Metsäalan Kuljetusyrittäjät ry:n kanssa houkuttelemme alalle uusia kuljettajia ja tuomme kuorma-autoväelle metsäalaa tutuksi.

Power Truck Show 11.-12.8.2023 Härmässä on SKALille ja kuljetusyrityksille tärkeä vuotuinen kesätapahtuma, jossa moikataan tuttuja ja verkostoidutaan rennossa ilmapiirissä. Yhdessä Metsäalan Kuljetusyrittäjien kanssa houkuttelemme alalle uusia kuljettajia ja tuomme kuorma-autoväelle metsäalaa tutuksi. Osastomme U140 on aivan pääsisäänkäynnin tuntumassa.

Tartu ennakkovaraajan etuun ja tuo porukkasi messuille! SKALin jäsenet saavat alennuksen pääsylipuista tilaamalla vähintään 10 kpl yhden päivän pääsylippuja viimeistään 14.6. Alennushinta on 27 €/lippu (normaalihinta 35 €). 

SKALin ja MKY:n osastolla tapaat asiantuntijoita niin alueilta kuin Helsingin toimistoltakin. Simulaattoreilla pääsee kokeilemaan yhdistelmän ajoa ja nosturisimulaattoria. SKALin ja MKY:n kumppaneina ovat tapahtumassa: Metsämiesten Säätiö, Metsähallitus Metsätalous Oy, Scania Suomi Oy, StoraEnso ja UPM.

Somessa: #powertruckshow @SKALry 

SKAL pitää yhdessä Power Truck Show -organisaation kanssa seminaarin perjantaina 11.8. klo 11.30 alkaen. Tarkempi seminaariohjelma julkaistaan tällä sivulla kevään aikana.

Messualue on avoin yleisölle sekä perjantaina 11.8. että lauantaina 12.8. kello 10.00–18.00. Lisätietoja tapahtumasta: www.powertruckshow.fi

Lisätietoja