Power Truck Show 11.-12.8.2023

Power Truck Show 11.-12.8.2023 Härmässä on SKALille ja kuljetusyrityksille tärkeä vuotuinen kesätapahtuma. Yhdessä Metsäalan Kuljetusyrittäjät ry:n kanssa houkuttelemme alalle uusia kuljettajia ja tuomme kuorma-autoväelle metsäalaa tutuksi.

Power Truck Show 11.-12.8.2023 Härmässä on SKALille ja kuljetusyrityksille tärkeä vuotuinen kesätapahtuma, jossa moikataan tuttuja ja verkostoidutaan rennossa ilmapiirissä. Yhdessä Metsäalan Kuljetusyrittäjien kanssa houkuttelemme alalle uusia kuljettajia ja tuomme kuljetusväelle metsäalaa tutuksi. Osastomme U140 on aivan pääsisäänkäynnin tuntumassa.

SKALin ja MKY:n osastolla U140 tapaat asiantuntijoita niin alueilta kuin Helsingin toimistoltakin ja pääset tutustumaan nykyaikaisiin ajo- ja kuormaussimulaattoreihin. Kumppaneinamme tapahtumassa ovat Metsämiesten Säätiö, Metsähallitus, Metsätalous Oy, Stora Enso Suomi, UPM – The Biofore Company, Scania Suomi, Sedu ja Smart Visionary Solutions Oy.

Messualue on avoin yleisölle perjantaina 11.8. ja lauantaina 12.8. kello 10.00–18.00. Lisätietoja tapahtumasta: www.powertruckshow.fi

Seminaari ”Suomen kivijalka kuntoon – tiestöön panostusta” 11.8.2023

Power Truck Show’n seminaari pidetään perjantaina 11.8. klo 11.30 alkaen Powerparkin Palace Areenassa, Magnum-teatterissa ja se on avoin kaikille kiinnostuneille. Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Power Truck Show ja Suomen Logistiikka ja Kuljetus SKAL ry. Puheenvuorojen pituus on noin 15 minuuttia, mikä jättää aikaa lopussa kysymyksille ja kommenteille.

Avaus Jussi Mikkola, Power Truck Show

Mikä tienhoidossa mättää? Yllättääkö talvi tienkäyttäjät vai tiestön ylläpitäjät? Anssi Kujala, toimitusjohtaja, SKAL

Tieverkon tila ja tulevaisuus Virpi Anttila, toimialajohtaja, Väylävirasto

Tienkäyttäjän näkökulma Juhani Maliniemi, yrittäjä, Kuljetus Maliniemi Oy

Tienpidon urakointi Jyri Kuivala, toimitusjohtaja, Savon Kuljetus Oy

Somessa: #powertruckshow @SKALry

Lisätietoja