SKAL Forum 15.-16.11.2024 Seinäjoella

SKAL Forumissa keskustellaan kuljetusalan avainkysymyksistä, verkostoidutaan, lataudutaan ja vaikutetaan yhdessä tulevaisuuteen! Lauantain 16.11. seminaari “Kuljetusyritysten tehtaan lattia kuntoon” kokoaa yhteen alan tärkeimmät toimijat. Motivoinnista haasteiden edessä vastaa soutaja Jari Saario.

Perjantain iltapäivän 15.11. ohjelma keskittyy paikallisyhdistysten kehittämiseen ja tukeen. Päivä huipentuu yhteiseen rentoon iltajuhlaan.

SKAL Forumissa palkitaan Vuoden paikallisyhdistys ja ensimmäistä kertaa myös Vuoden nuori kuljetusyrittäjä.

Ilmoittaudu mukaan

SKAL Forum pidetään 15.-16.11.2024 Seinäjoella Framissa, kävelymatkan päässä Seinäjoen keskustasta. Seminaariohjelman lisäksi mukana on yhteistyöjäsenten näyttely kumpanakin päivänä ja iltajuhla. Voit osallistua koko tapahtumaan tai valita itsellesi sopivat osiot. Myös seuralaiset ovat tervetulleita mukaan!

Tapahtuma-ajankohta on pikkujoulukauden alussa, joten suosittelemme varaamaan majoituksen heti, kun päätös mukaan lähdöstä on tehty. SKAL on varannut laajat kiintiöt hotelleista, mutta hotellit vähentävät varaamattomia huoneita kiintiöstä määräajoin. Lue lisää majoitustietoja alempana sivulla.

Järjestämme bussikuljetuksia eri siirtymiin. Tarkempi aikataulu julkaistaan marraskuussa.

SKAL Forum pidetään 15.-16.11.2024 Seinäjoella Framissa.

Perjantaina 15.11. klo 11.30-16.30 keskitytään paikallisyhdistysten kehittämiseen ja tukeen. Tule mukaan kuuntelemaan, ideoimaan ja vaikuttamaan!  Päivä huipentuu klo 19 alkaen yhteiseen illanviettoon, jossa viihteestä vastaa aito etelä-pohjalainen Rehupiikles. Luvassa hyvää ruokaa, musiikkia ja huumoria.

Lauantaina 16.11. klo 9.00-15.00 on vuorossa tiukkaa asiaa seminaarissa, jonka teemana on “Kuljetusyritysten tehtaan lattia kuntoon”. Seminaarissa käsitellään tulevaa Liikenne 12 –suunnitelmaa, jossa käsitellään koko Suomen liikennejärjestelmää valtakunnallisella tasolla kaikissa väylämuodoissa vuosina 2025-2036. Puhujina ovat mm. kansanedustaja Jouni Ovaska, Väyläviraston toimialajohtaja Virpi Anttila ja Destian johtaja Jorma Mäntynen.
Seminaari päättyy kannustavaan hengennostatukseen, kun soutajasankari Jari Saario kertoo, mistä löydetään rohkeus toteuttaa suuria tavoitteita, ja kuinka pidetään pää kylmänä ja ylitetään esteet kerta toisensa jälkeen silloinkin, kun kaikki on menossa päin prinkkalaa.

Lisäksi seminaarissa palkitaan Vuoden paikallisyhdistys ja ensimmäistä kertaa myös Vuoden nuori SKAL kuljetusyrittäjä.

Myös seuralaiset ovat tervetulleita mukaan! Jokaisesta osallistujasta tehdään oma ilmoittautuminen.

Tutustu tästä ohjelmaan

Tutustu SKAL Forumin puhujiin

Soutajasanakari Jari ”Jallu” Saario

Jari ”Jallu” Saario on suomalainen palomies, joka saavutti maailmanlaajuista huomiota soutamalla Atlantin yli ja takaisin vuonna 2023. Saario tunnetaan määrätietoisena ja motivoivana puhujana, joka jakaa kokemuksiaan tavoitteiden asettamisesta, itsensä johtamisesta ja sinnikkyydestä. Hän jos kuka tietää, miten pidetään pää kylmänä ja kuinka kerta toisensa jälkeen ylitetään mahdottomiltakin tuntuvat esteet.

Jouni Ovaska, liikenne- ja viestintävaliokunnan pj.

Toisen kauden kansanedustaja Jouni Ovaska (kesk.), eduskunnan liikenne- ja viestintävaliokunnan puheenjohtaja keskittyy puheenvuorossaan väyläpolitiikan pitkäjänteiseen rahoitukseen. Ovaska on aiemminkin ollut mukana SKALin tapahtumissa – tästä voit tutustua hänen näkemyksiinsä ADR- ja energiaseminaarissa 9.11.2023

Virpi Anttila, Väylävirasto 

Virpi Anttila toimii Väylävirastossa Väylänpidon toimialajohtajana ja vastaa Suomen maanteiden, rataverkon ja vesiväylien kunnossapidosta ja päivittäisestä liikennöitävyydestä. Maanteiden osalta Väylävirasto tekee tiivistä yhteistyötä alueellisesta tienpidosta vastaavien ELY-keskusten L-vastuualueiden kanssa. Anttilalla on yli 15 vuoden kokemus liikenneverkoista Väylävirastossa ja sitä edeltävissä organisaatioissa. Sitä ennen hän työskenteli yli kymmenen vuotta tutkijana VTT:llä mm. autoteollisuuden parissa.

 Jorma Mäntynen, Destia Oy

Jorma Mäntynen on toiminut keväästä 2022 lähtien Destia Oy:n Strategisten liikennejärjestelmien johtajana. Hänen lähestymistapansa liikenteen suunnitteluun on ratkaisukeskeinen ja tulevaisuuteen suuntautunut. Mäntynen työskenteli 25 vuotta liikenne- ja kuljetustekniikan professorina Tampereen teknillisessä yliopistossa ja vastasi myös tulevaisuudentutkimuksen koulutuksesta. Lisäksi hän on työskennellyt WSP Finlandin johdossa ja Neste Oy:ssä useissa öljyliiketoiminnan ja strategiasuunnittelun tehtävissä.

 Helena Riihitupa

SKAL Forumin juontaa Helena Riihitupa. Suomen tunnetuimpiin kuljetusalan vaikuttajiin lukeutuva Helena on omaa nimeään kantavan kohtaamistoimiston yrittäjä. Häneltä löytyy jo vuosikymmenen kokemus eri alojen tapahtumista ja niiden juontamisesta, mutta kuljetusalalla on ihan oma paikka tämän yrittäjän sydämessä.

Näyttelypisteillä mukana

Hinnat ja ilmoittautuminen

SKAL Forumiin voit osallistua itsellesi sopivalla tavalla. Tee ilmoittautuminen heti tai viimeistään 30.10. Tästä ilmoittautumislomakkeelle

  • Seminaaripäivät ja iltajuhla (15.-16.11.) 179,00 €
  • 15.11. seminaari ja iltajuhla 89,00 €
  • 15.11. seminaaripäivä 35,00 €
  • 15.11. iltajuhla 65,00 €
  • 16.11. seminaaripäivä 99,00 €

Hintoihin lisätään alv 25,5 %. Laskutus tapahtuman jälkeen.

Myös seuralaiset ovat tervetulleita mukaan! Jokaisesta osallistujasta tehdään oma ilmoittautuminen.

Näyttelypisteitä varattavissa!

SKALin yhteistyöjäsenet voivat varata näyttelypisteen. Varaus viimeistään 30.10. Paikkoja on rajoitetusti myynnissä. Tee varaus tästä

  • Framin aulatilassa näyttelyssä 15.-16.11. pöytä (45 x 120 cm) ja tilaa noin 2 metriä ja yksi edustaja. Aulassa tapahtuvat kummankin päivän kahvitukset.
  • Näkyvyys ja linkki kotisivuille SKAL Forumin verkkosivulla
  • Some-näkyvyys kerran SKALin Facebook ja Instagram -kanavissa 
  • Hinta 490 € + alv, sisältää näyttelypisteen, yhden edustajan osallistumisen 15.-16.11. seminaareihin ja 15.11. iltajuhlaan. 

Lisäedustajat ovat tervetulleita mukaan tapahtumaan! Heidän ilmoittautuminen myös viimeistään 30.10. Tästä ilmoittautumislomakkeelle

Somessa: #SKALForum @SKALry 

Esitä ennakkokysymyksiä, tutustu tarkemmin puhujiin ja ohjelmaan sekä osallistu tunnelmointiin SKAL Forumin Facebook-tapahtumassa!

Lisätietoja