Moottoriliikenteen ansiomitalit kahdeksalle alan ammattilaiselle

Vuoden 2023 moottoriliikenteen ansiomitalit myönnettiin kahdeksalle ansiokkaasti tieliikenteen toimintaa edistäneelle henkilölle. Liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka jakoi mitalit 18.4.2023.

 

Vuonna 2023 ansiomitalin saivat:
Toimitusjohtaja Lasse Ahlstedt
Toimitusjohtaja Eeva-Maija Koponen
Toimitusjohtaja Antti Korsisaari
Toimitusjohtaja Timo Koskinen
Toiminnanjohtaja Heikki Lappalainen
Toimitusjohtaja Nina Raitanen
Vanhempi konstaapeli Erkki Savolainen
Hallituksen puheenjohtaja Kaija Taipale

 

”Lämpimät onnittelut tämän vuoden mitalisteille. Kiitos, että olette mukana luomassa luotettavaa ja toimivaa liikennejärjestelmää, joka mahdollistaa liikkumisen kaikille”, ministeri Harakka onnitteli uusia ansiomitalisteja.

Moottoriliikenteen ansiomitali myönnetään ansiokkaasta ja pitkäaikaisesta toiminnasta valtakunnallisen moottoriliikenteen ja sen kehittämisen hyväksi. Ansiomitalin voi saada myös henkilö, joka on pitkäaikaisella ja tuloksekkaalla työllään edistänyt tieliikenteen kehittämistä.

Liikenne- ja viestintäministeri myöntää mitalin Moottoriliikenteen Keskusjärjestö ry:n hallituksen asettaman mitalitoimikunnan esityksen perusteella. Mitaleja on myönnetty vuodesta 1993 lähtien. Ansiomitali virallistettiin vuonna 2007.

Moottoriliikenteen Keskusjärjestö on seitsemän tieliikennejärjestön yhteistyöelin. Jäseninä ovat Autoalan Keskusliitto, Autoliitto, Autotuojat ja -teollisuus, Linja-autoliitto, Suomen Autoteknillinen Liitto, Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ja Suomen Taksiliitto.

 

Lisätietoja:
asiamies Janne Kojo, Moottoriliikenteen Keskusjärjestö, p. 0400 333 546