Vt 4 Oulu–Kemi: Ensi viikolla moottoritiellä lyhyet liikenteenpysäytykset Oulujoen siltojen purkutöiden vuoksi

Vt 4:n Oulujoen ylittävien siltojen uusiminen etenee ja vanhaa länsipuolen siltaa puretaan.

Välitukien alusrakenteen purkamiseen liittyvien louhintatöiden vuoksi Oulujoen kohdalla moottoritien (valtatie 4) ja moottoritien viereisen Oulujoen ylittävän jalankulun ja pyöräilyn väylän liikenne pysäytetään viideksi minuutiksi maanantaina 19. ja tiistaina 20. lokakuuta.

Liikenne pysäytetään työmatkaliikenteen ruuhka-aikojen ulkopuolella, klo 9–15 välisenä aikana ja korkeintaan viideksi minuutiksi. Louhintatöiden vaatiessa pysäytyksiä voidaan tehdä myös iltapäivällä klo 17 ja 18 välillä. Liikenne pysäytetään molempiin suuntiin ja pysäytyksiä on yksi kumpanakin päivänä.

Hankkeen etenemisestä saa ajantasaista tietoa hankkeen verkko- ja Facebook-sivuilta.

http://www.vayla.fi/vt4oulu-kemi

https://www.facebook.com/vt4oulukemi/

Lisätietoja:Ville TiiroTyöpäällikkö, Kreate Oy

p. 050 3160 739, etunimi.sukunimi@kreate.fi

Vt 4 on yksi Suomen valtaväylistä ja sen parantaminen välillä Oulu–Kemi sisältää työkohteita Kempeleessä, Oulussa, Iissä ja Simossa. Hankkeen toimenpiteillä parannetaan liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta sekä elinkeinoelämän kuljetusten toimintavarmuutta. Hankkeen kustannusarvio on 173 miljoonaa euroa, josta kuntien osuus on noin 30 miljoonaa euroa. Työt ajoittuvat vuosille 2017–2021.

Väylävirasto vastaa valtion tieverkon, rautateiden ja vesiväylien kehittämisestä sekä kunnossapidosta. Huolehdimme liikenteen palvelutasosta ja osallistumme liikenteen ja maankäytön yhteensovittamiseen. Näin edistämme yhteiskunnan hyvinvointia ja elinkeinoelämän kilpailukykyä.