Puheenjohtajan joulutervehdys 2019

Puheenjohtaja Teppo Mikkola SKAL ry:n puheenjohtaja Teppo Mikkola

Kuluva vuosi on maamme talouden kannalta ollut hyvä ja eteenpäin katsova. Vuoden alun ennusteet työllisyyden kehittymisestä ovat onneksi olleet liian pessimistisiä ja valtion talouskin on kehittynyt myönteisesti. Meillä on ollut kahdet vaalit, joiden jälkeen Suomen eduskunta ja EU:n parlamentti ovat valinneet uudet jäsenet valiokuntiinsa. Vaalien jälkeen olemme jo luoneet kontakteja uusien päättäjien kanssa Suomessa ja Brysselissä. Huolimatta maailman muutoksesta ihmisten välinen henkilökohtainen vuorovaikutus luo edelleen vankan perustan kestävälle yhteistyölle ja tuloksekkaalle edunvalvonnalle.  Viestinviejinä ovat olleet Kuljetuskuution oman väen ohella koko organisaatiomme, toimihenkilöt, luottamusmiehet jäsenyrittäjiämme unohtumatta yksissä tuumin. 

Arvoisa lukija!

Haluan kiittää kaikkia kuluneesta vuodesta! Jokaista SKAL-organisaatiossa toimivaa, hallinnon jäseniä, toimihenkilöitä, yrittäjiä ja läheisiänne!Lämmin kiitos liikeystävillemme sekä yhteistyökumppaneillemme! Harras toive on, että yhteistyömme jatkuu ensi vuonna!

Joulu on rauhoittumisen aikaa. Moni alallamme toimivista huolehtii joulunakin kansalaisten joulumielen säilymisestä ja hyvinvoinnista takaamalla välttämättömän logistiikan toimimisen. Kiitos tästä! Suodaan hetki teoistamme tai ajatuksistamme lähimmäisellemme ja itsellemme!Näytelmäkirjailija Molière: ”Joulu suo mahdollisuuden iloon ajatella rakkaitamme.” 

Hiljentykäämme hetkeksi, heittäkäämme arjen huolet pois!

Rauhallista joulun aikaa sekä menestystä ja onnea vuodelle 2020!

Teppo MikkolaPuheenjohtaja, SKAL ry

SKAL toivottaa hyvää joulua