Power Truck Show -seminaari: Muuttuvat massa- ja mittasäädökset

Muuttuvat massa- ja mittasäädökset -seminaari järjestetään perjantaina 10.8.2018 kello 11.30 Powerparkin Palace-hallissa, Magnum-elokuvateatterissa. 

Liikenne- ja viestintäministeriö tiedotti maaliskuussa, että ajoneuvojen suurimpiin sallittuihin mittoihin ja massoihin on suunnitteilla muutoksia. Koska kyseessä on merkittävä kuljetusalaa koskeva lainsäädäntöhanke, Power Truck Show päätti ottaa sen aiheeksi tämän vuoden seminaariin.

Seminaarissa johtava asiantuntija Otto Lahti Liikenteen turvallisuusvirasto Trafista kertoo asetusmuutosehdotuksen sisällöstä ja taustoista. Kuljetusyrittäjien näkökulman aiheeseen tuo johtaja Petri Murto Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:stä. Tuotantopäällikkö Juho Sipilä VAK Oy:stä kertoo aiempaa pidempien ajoneuvojen ja yhdistelmien valmistamiseen ja käyttöön liittyvistä haasteista ja mahdollisuuksista. Seminaarin puheenjohtajana toimii Jussi Mikkola.

Seminaari on avoin kaikille messuvieraille ja puheenvuorojen jälkeen yleisöllä on mahdollisuus kommentoida ja tehdä kysymyksiä alustajille aiheesta. Tervetuloa kuulemaan mittauudistuksesta ja keskustelemaan aiheesta!

Lisätiedot seminaarista:

Jussi Mikkolajussi.mikkola@netikka.fip. 0400 325 580

www.powertruckshow.fi

Lue myös:

SKAL mukana kuljetusalan suurtapahtumassa Power Truck Show’ssa