Power Truck Show – kuljetusalan erikoistapahtuma

Power Truck Show kerää jo neljättätoista kertaa kuljetusalan kansan Etelä-Pohjanmaan lakeuksille.

Power Truck Show järjestetään 10.–11. elokuuta tuttuun tapaan Kauhavan Alahärmässä Powerparkissa. Vuoden 2018 kuljetusmessuilla mukana on yli 200 kuljetusmessuosastoa, lähes 400 näyttelyautoa ja paikalle odotetaan yli 30 000 kävijää.

–Voimme hyvillä mielin sanoa, että kuljetusalan messut ovat meillä tänä vuonna suuremmat kuin koskaan, toteaa tapahtuman järjestäjä Mikko Nukala.

Tapahtumassa käsitellään myös ajankohtaisia kuljetusalan asioita, ja tänä vuonna seminaarin aiheena on ”Muuttuvat massa- ja mittasäädökset”. Seminaariin edustajina tulevat asiasta puhumaan Trafi, SKAL sekä päällirakenteiden valmistajan edustaja.   

Vakio- ja viritetyt kuorma-autot kamppailevat Power Truck Show SM-tittelistä Bullpro vetoareenalla. Kumpaankin sarjaan voi osallistua 3- ja 4-akselisilla kuorma-autoilla, joiden päällirakenne on vapaa. Perjantaina ajetaan karsinnat ja lauantaina SM-finaali.  

Autonäyttelyssä ovat mukana Suomen ja Pohjois-Euroopan komeimmat kuorma-autot. Uusia autoja on rakenteilla ja uusia autonrakentajia on liittymässä mukaan näyttelyyn. Mukana on tänä vuonna useita  showautoja, jollaisia ei Suomessa ennen ole nähty. Mukana on myös rc-autojen työnäytösajoja, pienoismallinäyttely sekä paljon muuta.

Lisätietoja:

Hannele Loukasmäki, tiedottaja, PTS Messut Oy / Power Truck Showp. 040 736 0073, hannele.loukasmaki@ptsmessut.fi

Lisätietoja tapahtumasta: www.powertruckshow.fi