NLA saa uuden toimitusjohtajan

Pohjoismaisen logistiikkayhdistyksen NLA:n (Nordic Logistics Association) toimitusjohtajaksi on nimitetty Torsten Laksafoss Holbek 1.3.2020 alkaen. NLA:n jäsenistön muodostavat Tanskan, Norjan ja Ruotsin kuljetusyrittäjäjärjestöt. Suomalainen SKAL toimii NLA:ssa liitännäisjäsenenä.

Torsten Laksafoss Holbek on 39-vuotias ja hän työskentelee pääkonsulttina Tanskan työnantajayhdistyksen toimistossa Brysselissä. Holbekilla on yli kymmenen vuoden kokemus yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta Brysselissä muun muassa liikenne- ja työmarkkinapoliittisena neuvonantajana. Hän on työskennellyt konsulttina EU-sääntelyasioissa Tanskan yritysjärjestöille ja toimistopäällikkönä tanskalaiselle Euroopan parlamentin jäsenelle Morten Løkkegaardille.

NLA:n puheenjohtaja ja Tanskan DTL-järjestön toimitusjohtaja Erik Østergaard on tyytyväinen uuden johtajan nimittämiseen ja odottaa innolla yhteistyötä.

Holbek seuraa työssään Søren Hyldstrup Larsenia, joka kuoli syyskuussa 2019 vain 55-vuotiaana. 

NLA edustaa norjalaista Norges Lastebileier-Forbundia (NLF), ruotsalaista Sveriges Åkeriföretagia (SÅ) ja tanskalaista Danske Vognmændia (DTL). NLA edustaa yhteensä noin 17 000 pohjoismaista kuljetusyritystä Brysselissä. Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry toimii sen liitännäisjäsenenä. 

Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry on maanteiden tavaraliikenteen ja logistisia palveluja tarjoavien yritysten edunvalvontajärjestö. Järjestön jäsenistöön kuuluu noin 4 700 kuljetusyritystä ympäri Suomea. SKAL tekee aktiivista omaa EU-edunvalvontaa ja on läheisesti mukana suomalaisten liikenne- ja infrajärjestöjen EU-edunvalvontayhdistyksen FinMobilityn toiminnassa. www.skal.fi; www.finmobility.eu; @SKALry; @smetrabxl

Lisätietoja:Iiro Lehtonen, toimitusjohtaja, SKAL ry, puhelin 040 5028 181Ari Herrala, edunvalvontajohtaja, SKAL ry, puhelin 050 368 4248