Nimityksiä SKAL:ssa

SKAL:issa on aloittanut kaksi uutta asiantuntijaa.

OTM Helmi Nurkkala, 23, on nimitetty neuvontalakimieheksi vakituiseen työsuhteeseen. Helmi toimii Sami Svinhufvudin työparina esimiehenään asiantuntijapalveluiden johtaja Petri Murto.

FM Antti Pulkkinen, 44, on nimitetty viestinnän asiantuntijaksi. Kyseessä on Kirsi-Mari Peltopakan vanhempainvapaan sijaisuus. Antti työskentelee viestintä-, lehti- ja markkinointitiimissä esimiehenään viestintäpäällikkö Heini Polamo.

Helmi Nurkkala on toiminut lakimiesharjoittelijana yrittäjien työttömyyskassalla ja asianajotoimistossa sekä luennoitsijana eri työnantajille. Helmillä on myös yrittäjätaustaa lukioaikaisesta yritystoiminnasta.

Antti Pulkkisella on yli kymmenen vuoden kokemus viestinnän asiantuntijatehtävistä järjestöissä ja kunnallisissa palveluyksiköissä. Hänen työnantajiinsa ovat kuuluneet muun muassa Vantaan kaupunki ja Kuntaliitto sekä Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö SPEK. Antti on toiminut pitkään myös lehtimiehenä.

Työsuhteet alkoivat elokuun alusta. Helmin ja Antin työpisteet sijaitsevat Helsingin Kuljetuskuutiossa.

Viestinnän harjoittelija Meri Kullas jatkaa harjoitteluaan 20.8. saakka. Syyskuun alussa Meri aloittaa SKAL:ssa määrä- ja osa-aikaisena digituottajana verkkosivu-uudistuksen suunnitteluhankkeessa. 

Yhteystiedot

Helmi Nurkkala: helmi.nurkkala@skal.fi ja asiantuntijapalvelut@skal.fi; puhelin 09 478 999

Antti Pulkkinen: antti.pulkkinen@skal.fi ja viestinta@skal.fi; puhelin 050 525 9980