Näin Nesteen asemaverkosto palvelee asiakkaita poikkeusolosuhteissa

   Hyvä asiakkaamme,

Nesteen asemaverkostossa seurataan tiiviisti koronavirustilanteen (COVID-19) vaikutuksia. Liikenneasemat pitävät ovensa auki, huolehtien asiakkaiden turvallisuudesta ja hyvinvoinnista sekä tuotteiden ja palveluiden saatavuudesta.

Polttoainejakelu ja asemien aukiolot

Polttoainejakelu toimii normaalisti kaikilla Nesteen asemilla, ja valtaosa miehitetyistä liikenneasemista on auki.

Asemien aukioloajat voivat kuitenkin poiketa normaalista. Perinteisen pysähtymispaikan sijaan asemilla keskitytään nyt esimerkiksi siihen, miten ammattiliikenteen kuljettajat sekä yksityisautoilijat voivat ostaa tai tilata ruokaa mukaan.

Seuraavat liikenneasemat palvelevat edelleen ympäri vuorokauden: Neste Nurmijärvi Myllykukko, Neste Hankasalmi Jari-Pekka, Neste Hartola Jari-Pekka, Neste Pori Tiilimäki, Neste Joroinen Jari-Pekka, Neste K Helsinki Metsälä, Neste K Imatra Korvenkangas ja Neste K Reissumies Rovaniemi.

Joitain asemia on kuitenkin jouduttu toistaiseksi sulkemaan sisäkaupan osalta poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen. Asemien polttoainejakelu toimii normaalisti automaatista ympäri vuorokauden. Tällä hetkellä sisäkaupan osalta suljettuja asemia on 11: Neste Jämsänportti, Neste Lempäälä Marjamäki, Neste Inari, Neste K Alppiruusu, Neste Rautatienkatu Kokkola, Kuopio Sorsasalo, Neste Sodankylä Ranniotie, Neste Kittilä Valtatie 1, Neste Mäntsälä Lahdentie, Neste Pöljä Siilinjärvi sekä Neste Lempäälä Mantunkulma.

Voit tarkistaa ajantasaiset tiedot avoinna olevista Nesteen liikenneasemista sekä Neste K -asemista osoitteessa NESTE.FI/ASEMAT, jonne päivitämme jatkuvasti tilannetta. 

Turvallisuus asemilla

Liikenneasemien sisätilojen sekä mittarikentän maksuautomaattien ja tankkauspistoolien puhdistamista on tehostettu.Lähes kaikilla asemillamme on mahdollista maksaa tankkaus ja autopesu turvallisesti Neste-äppi mobiilisovelluksen avulla auton sisältä käsin.Saat Nesteen liikenneasemiltamme edelleen tuttuun tapaan monipuoliset kahvilatuotteet ja ravintolaruoat – nyt vain mukaan otettavassa muodossa.Henkilökuntamme pitää ohjeistetun metrin turvaetäisyyden asiakkaisiin tartuntariskin minimoimiseksi. Toivomme myös asiakkaidemme huomioivan tämän omalta osaltaan.Käsidesiä on tarjolla liikenneasemillamme sekä asiakkaillemme että henkilökunnallemme.

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus ja hyvinvointi on meille avainasemassa ja teemme kaikkemme, jotta pystyt asioimaan asemillamme turvallisesti ympäri Suomen, poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta. Neste Marketing & Services