Mitalit ansioituneille moottoriliikenteen vaikuttajille

Liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka myönsi 7.5.2021 Moottoriliikenteen ansiomitalin kymmenelle tieliikenteen toimintaa ansiokkaasti edistäneelle henkilölle. 

Vuonna 2021 ansiomitalin saivat:toimitusjohtaja Pekka Aaltonentoimitusjohtaja Pekka Rissatoimitusjohtaja Pia Vuori koulutuspäällikkö Teppo Vesalainen ylikonstaapeli Timo Jaakkola toimitusjohtaja Terhi Penttilä toimitusjohtaja Timo Lahti johtava asiantuntija Tiina Haapasalo insinööri Tom Rönnberg liikenteen erityisasiantuntija Hanna Kalenoja 

Koronavirustilanteen vuoksi mitalien jakotilaisuus järjestetään myöhemmin.

Moottoriliikenteen ansiomitali voidaan myöntää ansiokkaasta ja pitkäaikaisesta toiminnasta valtakunnallisen moottoriliikenteen ja sen kehittämisen hyväksi. Ansiomitalin voi saada myös henkilö, joka pitkäaikaisella ja tuloksekkaalla työllään on edistänyt tieliikenteen kehittämistä.

Liikenne- ja viestintäministeri myöntää mitalin Moottoriliikenteen Keskusjärjestö ry:n hallituksen asettaman mitalitoimikunnan esityksestä. Mitaleja on myönnetty vuodesta 1993 lähtien uudet mitalistit mukaan luettuna kaiken kaikkiaan 221 kappaletta. Ansiomitali virallistettiin vuonna 2007.

Moottoriliikenteen Keskusjärjestö on kahdeksan tieliikennejärjestön yhteistyöelin. Jäseninä ovat Autoalan Keskusliitto, Autoliitto, Autotuojat ja -teollisuus, Linja-autoliitto, Suomen Autokoululiitto, Suomen Autoteknillinen Liitto, Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ja Suomen Taksiliitto.

Lisätietoja:asiamies Timo Koskinen, Moottoriliikenteen Keskusjärjestö, p. 040 570 9070

Muualla verkossa:

Moottoriliikenteen Keskusjärjestö