Liikennehäiriöitä Helsingin keskustassa 31.8.2019

Helsinki Midnight Run juostaan ensi lauantaina 31.8.2018 klo. 21:00 – 23:30 välisenä aikana. Juoksutapahtuman radalla ja sen läheisyydessä on eritasoisia liikennehäiriöitä, joilla saattaa olla vaikutusta teidän kentällä liikkuville vartioille.

Juoksutapahtuman keskipiste on Senaatintori, jonka ympäröivät kadut suljetaan autoliikenteeltä klo. 18:00 – 24:00 välisenä aikana. Liikenne Senaatintorin lähelle onnistuu Aleksanterinkadun kautta Pohjoisrannalle, Kauppatorille tai Mannerheimintielle. Esplanadit pysyvät auki liikenteelle pois lukien lyhyitä pysähdyksiä juoksijaryhmien lähtöjen aikana klo. 21:15 – 21:55. Poliisi ohjaa liikennettä Esplanadien ja Unioninkadun risteyksessä.

Kasarmintorin alueelle pystyy liikennöimään Korkeavuorenkadun ja Esplanadien, sekä myös osittain Etelärannan kautta.Neitsytpolku on suljettu liikenteeltä klo. 21:15 – 22:00 välisenä aikana ja sen ylittäminen on myös mahdotonta. Liikenne onnistuu Tehtaankatua pitkin molempiin suuntiin. Eteläranta pysyy auki koko tapahtuman aikana.

Liikenne Ehrenströminrannalta Etelärantaan on suljettu klo. 21:15 – 22:15 välisenä aikana. Liikenne Ehrenstömintielle tapahtuu silloin ainoastaan Ullanlinnan suunnasta.

Ajo Katajanokalle onnistuu sekä Katajanokanlaiturin että Kanavakadun kautta. Juoksurata ylittää Kanavakatua Linnankadulle. Täällä Viking Linen terminaalin kohdalla liikenne Katajanokanrannalle järjestetään sulkumenetelmällä. Kulku Kanavarannan ravintoloihin on estetty Kanavakadun puolelta, mutta Satamakadulla on myös sulkumenetelmällä järjestetty liikenne niihin. Liikennejärjestelyt Katajanokalla puretaan noin klo. 22:30. Likennesuluissa odotusaika on maksimissaan 5 minuuttuia.

Pohjoisrannan liikenne Hakamäen sillan yli toimii normaalisti, mutta Siltavuorenranta on suljettu liikenteeltä Hakamäen sillan ja Pitkäsillan välillä. Pitkäsillan liikenne toimii normaalisti.

Kruunuhaassa rata kulkee reittiä Maurinkatu – Liisankatu – Meritullinkatu – Maneesikatu – Maariankatu – Hallituskatu. Liikenne reitin eri puolille onnistuu idän suunnasta Pohjoisrannan kautta tai lännen suunnasta Snellmaninkadun kautta.

Ladattavat tiedostot

PDF icon Midnight Run -kartta